Polis Memurunu Sırtından 7 Kez Bıçaklayan Saldırganın Sabıka Kaydı Şoke Etti: 33 Suç Dosyası Bulundu

Polis Memurunu Sırtından 7 Kez Bıçaklayan Saldırganın Sabıka Kaydı Şoke Etti: 33 Suç Dosyası Bulundu

Polis memuruna bıçaklı saldırı! Sırtından 7 bıçak darbesi alan polis memurunun son durumu nasıl? Saldırgan yakalandı mı? İşte haberin detayları...

Konya'da sinir krizi geçiren Emre Köroğlu, ihbar üzerine gelen polis memuru Mustafa Topuz'u sırtından 7 kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Köroğlu’nun, son bir yıl içinde 10 kez gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ve "oto hırsızlığı", "yaralama", "uyuşturucu kullanmak" ve "yağma" gibi suçlardan 33 suç kaydı olduğu öğrenildi.

SIRTINDAN 7 BIÇAK DARBESİ ALAN POLİS MEMURUNUN SON DURUMU NASIL? 

Olay, Konya Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Sinir krizi geçiren Emre Köroğlu, ihbar üzerine gelen polis ekiplerinden Mustafa Topuz’u sırtından 7 kez bıçakladı. Ağır yaralanan Topuz hastaneye kaldırılırken, saldırgan etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

SALDIRGAN YAKALANDI MI?

Saldırgan Emre Köroğlu’nun oto hırsızlığı, yaralama ve uyuşturucu kullanımı gibi suçlardan 33 kaydının olduğu ve son bir yıl içinde 10 kez gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Konya Valisi İbrahim Akın ve Emniyet Müdürü Mevlüt Karabulut, hastaneye giderek yaralı polis memurunun sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler