Moğol Hırsızlar Tutuklandı

Moğol Hırsızlar Tutuklandı

ANTALYA ve çeşitli ilçelerdeki alışveriş merkezlerinden kıyafet çaldığı tespit edilen Moğolistan uyruklu N.L. ve M.Z. tutuklandı.

Manavgat'ta bir alışveriş merkezindeki çeşitli mağazalardan kıyafet hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlığı yapanların, çok sayıda suçtan sabıkası olan M.A. ile beraberindeki 2 kişi olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin araştırması sonrası M.A. ve kamera kayıtlarından belirlenen Moğolistan uyruklu N.L. ve M.Z. yakalandı. Zanlıların, Antalya il merkezinde ve Alanya'da çok sayıda alışveriş merkezinde benzer şekilde hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin kaldığı yerde ve araçlarında yapılan aramada giyim eşyaları bulundu.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Moğolistan uyruklu N.L. ve M.Z. "hırsızlık" suçundan tutuklandı. M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler