Minibüs refüje çıktı: 2 yaralı

Minibüs refüje çıktı: 2 yaralı

Antalya'da, seyir halinde minibüs kontrolden çıktı. Arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu minibüsün refüje savrulduğu kazada 2 kişi hafif yaralandı. 

Kaza, saat 18.00 sularında Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Üç şeritli bulvarda yolun sağ şeridinde seyir halinde olan Yaşar Ç.'nin (68) kullandığı 07 HR 824 plakalı minibüs, iddiaya göre sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu sol şeride geçip, refüje doğru yöneldi.

Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan Muharrem Mert (46), yönetimindeki otomobil minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs refüje çıkarken, otomobil de ise hasar meydana geldi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede polis ve sağlık ekipleri kaza yerine geldi. Polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, sağlık ekipleri minibüsteki Yaşar Ç. ve yanında bulunan Süleyman D.'ye müdahale etti. Sağlık ekipleri hafif yaralanan Yaşar Ç. ve Süleyman D.'yi tedbir amaçlı hastaneye götürdü. Sürücü Yaşar Ç.'ye hastanede alkol muayenesi yapılacağı öğrenildi.

"SÜRÜCÜYÜ ZOR KALDIRDILAR"

Minibüs sürücüsünün önlerine doğru gelmesi sonrası kazanın meydana geldiğini anlatan Muharrem Mert, "Orta şeritte gidiyordum. Panelvan sürücüsü sağdan gidiyordu, birden önüme kırdı. Yavaştık ama yine de çarpmaktan kurtulamadık. O refüje doğru savruldu, biz ise ona vurduk. Çok şükür kimseye bir şey olmadı. Panelvan sürücüsünü polisler zor ayılttı, direksiyon başında sızmış. Zor kaldırdılar" dedi.

Minibüs refüje çıktı: 2 yaralı

Minibüs refüje çıktı: 2 yaralı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler