Milli Voleybolcu Hande Baladın'a Korkunç Tehdit: Yüzüne Asit Atılmakla Tehdit Edildi!

Milli Voleybolcu Hande Baladın'a Korkunç Tehdit: Yüzüne Asit Atılmakla Tehdit Edildi!

Milli voleybolcu Hande Baladın, kendisine yönelik ciddi bir tehditlerle karşı karşıya kaldığını ve Mustafa N. adlı şahsın "Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim" şeklinde mesajlar attığını ve kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncularından Hande Baladın, son zamanlarda kendisine yönelik ciddi bir tehditle karşı karşıya kaldığını açıkladı. Hande Baladın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Baladın, Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Mustafa N. adlı bir erkeğin kendisine yönelik tehdit içeren mesajlar gönderdiğini ifade etti. Tehdit içerikli mesajda "Yüzüne asit atacağım. Senden intikam almadan ölmeyeceğim" şeklindeki cümlelerin yer aldığı belirtildi.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI!

Son yıllarda sportif başarılara imza atan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın önemli oyuncularından Hande Baladın, aldığı tehditler nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Baladın, FIVB Milletler şampiyonluğundan 3 gün sonra tehditlere maruz kaldığını açıklamıştı. Baladın, "Can güvenliğim yok. Korkuyorum” dedi. Yaşanan bu olay üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı. Hızlı bir şekilde harekete geçen yetkililer, tehdit eden şahsın kimliğini belirlemek ve gerekli yasal işlemleri yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

handdee.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler