Maskesiz otobüse alınmayınca, sileceklere tutundu

Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsüne maskesiz olduğu için alınmayan bir yolcu, seyir halindeki otobüsün önüne geçip, silecekleri tuttu. İşte cep telefonuna yansıya o görüntüler.

Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsüne maskesiz olduğu için alınmayan bir yolcu, seyir halindeki otobüsün önüne geçip, silecekleri tuttu. Otobüsle birlikte bir süre giden yolcu, araç hızını arttırınca, kendini yol kenarına attı. Yaşananlar, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı özel halk otobüsüne maskesiz binmeye çalışan bir yolcu ile sürücü arasında sözlü tartışma yaşandı.

SİLECEKLERE TUTUNDU

Kısa süren tartışmanın ardından şoför, iletişimi keserek yolcuyu otobüse maskesiz olarak almadı. Adı öğrenilemeyen yolcu da otobüsten inerek duruma tepki gösterdi. Seyir halindeki halk otobüsünün önüne geçen kişi, sileceklere tutundu. Bir süre otobüsle birlikte ilerleyen yolcu, aracın hızını arttırması üzerine sileceği kırarak, kendini yol kenarına attı.

Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Maskesiz otobüse alınmayınca, sileceklere tutundu

Maskesiz otobüse alınmayınca, sileceklere tutundu

Maskesiz otobüse alınmayınca, sileceklere tutundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler