Maske takmasını isteyen güvenliği bıçakladı

Maske takmasını isteyen güvenliği bıçakladı

Antalya'da caminin güvenlik görevlisi, maske takması için uyardığı madde bağımlısı şahıs tarafından önce burnu kırıldı sonra bıçaklandı.

Antalya'da caminin güvenlik görevlisi Hikmet Övünç, (47) maske takması için uyardığı madde bağımlısı şahıs tarafından önce burnu kırıldı sonra bıçaklandı.


Olay, saat 08.30 sularında Muratpaşa Cami avlusunda meydana geldi. Caminin güvenlik görevlisi Hikmet Övünç, camiye girmeye çalışan bir kişiyi, maske takması için sözlü olarak uyardı. Bunun üzerine Hikmet Övünç'e zanlı, yumruk attı. Saldırgan, ardından yanında taşıdığı çakıyla Övünç'ü sol kolundan yaraladı. Cami çevresindekiler müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Yere yatırılan zanlı, bir süre sonra vatandaşların elinden kurtulup, olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Hikmet Övünç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit edip, yakalanması için çalışma başlattı.

'MÜDAHALE ETMESEYDİK KALBİNDEN BIÇAKLAYACAKTI'

Olaya müdahale eden vatandaşlardan Mehmet Güneş, "Olayın daha ciddi boyut almaması için duruma hemen müdahale ettim. Bıçaklı şahsı etkisiz hale getirmeye çalıştım. Bugün cuma olduğu için abdest almak için gelmiştim. Güvenlikçi arkadaş, madde bağımlısı şahsa "içeri girme, geçiş yasak" dedi. Yasak olmasına rağmen madde bağımlısı şahıs dinlemedi ve hemen çakıyı çıkardı. Biz de hemen koşarak müdahale ettik. Şahsı yere yatırdık ama elimizden kaçtı. Biz müdahale etmeseydik çakıyı direkt kalbine saplayacaktı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler