Lüks Villada Sır Ölüm: 17 Yaşındaki Gencin Havuzda Cansız Bedeni Bulundu

Lüks Villada Sır Ölüm: 17 Yaşındaki Gencin Havuzda Cansız Bedeni Bulundu

Büyükçekmece'de lüks villa faciası: 17 yaşındaki Mervan İpek iddialara göre havuzda boğularak hayatını kaybetti Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.

Büyükçekmece'de haftalık kiralanan lüks bir villada yaşanan trajik bir olay, 17 yaşındaki Mervan İpek'in arkadaşlarıyla eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

luks-villada-sir-dolu-olum-17-yasindaki-gencin-aci-sonu-1714904098-2423.jpeg

KİRALIK VİLLADA SIR ÖLÜM

Şüpheli ölümün ardından polis ekipleri, olayın perde arkasını aydınlatmak için çalışma başlattı. Olayın detayları ve gerçekleşme şekli henüz netlik kazanmazken, yetkililer soruşturmanın tamamlanana kadar her ihtimali değerlendireceklerini belirtti.

17 YAŞINDAKİ GENÇ HAVUZDA BOĞULARAK CAN VERDİ 

Büyükçekmece Tepekent'te bulunan lüks bir villada 3 Mayıs akşamı yaşanan trajik olayda iddialara göre, 17 yaşındaki Mervan İpek, arkadaşlarıyla birlikte haftalık kiralık lüks villada düzenlenen bir eğlenceye katıldı. Ancak, eğlence sırasında İpek'in dengesini kaybederek havuza düştüğü belirtiliyor. Olayın şokunu yaşayan arkadaşları ve villanın sahipleri, hemen sağlık ekiplerine haber vererek yardım çağırdılar. Ancak 17 yaşındaki gence yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şimdi ise polis ekipleri, olayın ayrıntılarını aydınlatmak ve gerçeği ortaya çıkarmak için titiz bir çalışma yürütüyor. 

3sonu-1714904057-289.jpg

​​İpek, havuzda boğularak hayatını kaybederken arkadaşları durumu fark ederek hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Genç, yapılan ilk inceleme sonrasında kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, evde bulunan arkadaşlarıyla ilgili inceleme başlatmak üzere onları gözaltına aldı ve savcılık talimatıyla soruşturmayı derinleştirdi. 

ssqvi-1714905858-1534.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler