Külotlu Çorap Cinayetinde Son Karar Verildi

Külotlu Çorap Cinayetinde Son Karar Verildi

İstanbul'da geçen yıl işlenen külotlu çorap cinayeti davasında, Tokat'tan gelen Semih Sevim'in ölümüyle sonuçlanan olayın kararları açıklandı.

 Eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi, el ve ayakları bağlanarak külotlu çorapla boğulan Semih Sevim'in ölümüyle suçlanarak tutuklu olarak yargılandı. Mahkeme, Seçil Çiftçi'ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, babası Cemal Çiftçi ise müebbet hapis cezasıyla yargılandı

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, 1 Ocak 2023 tarihinde Sancaktepe'de şok edici bir olayla karşılaştı. Ormanda, elleri ve ayakları bağlı olarak külotlu çorapla boğulmuş bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçtiler. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, cesedin parmak izlerinden kimliğinin Semih Sevim olduğunu tespit etti. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

73526.jpg

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı araştırmada, Semih Sevim'in Tokat'ta yaşadığı ve bir süredir kayıp olduğu ortaya çıktı. Sevim'in İstanbul'daki temasları ve sosyal medya aktiviteleri ile araç hareketliliği üzerinde yapılan detaylı incelemeler sonucunda, eş zamanlı olarak 4 farklı adrese baskın düzenlendi. 

İFADESİ DİKKAT ÇEKTİ

Araştırmaların ardından Semih Sevim'in eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi'nin çelişkili ifadeleri dikkat çekti ve gözaltına alındı. Seçil Çiftçi, ifadesinde Semih Sevim ile ilişkilerini sonlandırdıklarını ancak Sevim'in kendisini rahatsız etmeye devam ettiğini ve aralarında çıkan bir kavga esnasında onu öldürdüğünü itiraf etti. İtiraflarının ardından Seçil Çiftçi, cesedi babası Cemal Çiftçi ile birlikte Sancaktepe'deki ormana attıklarını anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler