Kullanılmayan hamam ve AVM'de yangın

Kullanılmayan hamam ve AVM'de yangın

Antalya'nın Serik ilçesinde yıllardır kullanılmayan turistik hamam ve alışveriş merkezinin bulunduğu bina ve çevresindeki ağaçlar çıkan yangında zarar gördü.

Antalya - Alanya D400 karayolunun Serik'e bağlı Kayaburnu mevkisinde bulunan ve yaklaşık 6 yıl önce kapanan turistik hamam ve alışveriş merkezinin bulunduğu binalarda saat 16.00 sularında yangın çıktı.

Sebebi henüz belirlenemeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı ve çevresindeki ağaçlara da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 8 itfaiye aracı da alevlere müdahale etti.

YERLEŞİM YERİNE YAKIN

Yangın nedeniyle hamam ve alışveriş merkezi binalarında maddi hasar meydana geldi. Yerleşim yerlerine yaklaşık 500 metre uzaklıktaki yangının kontrol altına alınmaya çalışıldı. 

Kullanılmayan hamam ve AVM'de yangın

8 BİNA, HAMAM VE PALMİYE AĞAÇLARI YANDI

Antalya'nın Serik ilçesinde yıllardır kullanılmayan turistik hamam ve alışveriş merkezinin bulunduğu bina ve çevresindeki ağaçlara sıçrayan yangın ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınabildi. 15 yıl önce turizm amaçlı yapılan ancak 6 yıldır atıl vaziyetteki tesisteki yangın hasara neden oldu. Yangında 20 dönümlük alan içinde bulunan 8 bina ve hamam ile çok sayıda palmiye ağacı yandı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kullanılmayan hamam ve AVM'de yangın

Kullanılmayan hamam ve AVM'de yangın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler