Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez Tutuklandı!

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez Tutuklandı!

Manisa'nın Kula ilçesinde, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez'in makam odasında iki kişiyi darp ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. Bu ciddi iddiaların ardından Başkan Dönmez, mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, makam odasında iki kişinin darp edilmesine yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alınmıştı. İşte detaylar...

KULA BELEDİYESİNDE DARP İDDİALARI 

Alınan bilgilere göre, bir ihale firmasında yetkili olan ve hastaneye kaldırılan M.U. ve H.D, mesai saatlerinden sonra belediyeden aldıkları davet üzerine Kula Belediyesi'ne gittiklerini ve burada Başkan Dönmez'in makam odasında darp edildiklerini belirterek polise başvurdu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, belediye personelleri M.O.A. ve R.G'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı. Hastanede tedavisi devam eden iki kişinin iddiaları üzerine yürütülen soruşturmada, Belediye Başkanı Hikmet Dönmez de gözaltına alındı. Dönmez'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Belediye ihalesini kazanan, ancak daha sonra belediyenin adını kullanarak esnaftan para topladığı iddia edilen özel bir firmayla ilgili çarpıcı ayrıntılar gün yüzüne çıktı.

Başkan Hikmet Dönmez, firma yetkilileri M.U. ve H.D. ile belediye binasında buluştu. İddialara göre, firma yetkilileri belediyenin adını kullanarak dolandırıcılık yapmış ve esnaftan haksız kazanç sağlamıştı. Bu durumu fark eden Başkan Dönmez, sözleşmeyi iptal etme kararı aldı. Ancak bu karar, şiddetli bir tartışmanın fitilini ateşledi.

MAKAM ODASINDA DARP İDDİASI: BAŞKAN DÖNMEZ VE PERSONELİ GÖZALTINDA

Kula Belediyesi ihalesini kazanan bir firmanın yetkilileri, belediyenin adını kullanarak esnaftan para toplamakla suçlanıyor. Bu iddiaların ardından, Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, firma yetkilileri M.U. ve H.D. ile belediye binasında bir araya geldi. Görüşme, dolandırıcılık iddialarının ortaya çıkmasıyla gerginleşti.

Başkan Dönmez, iddiaların doğruluğunu öğrendikten sonra firmayla olan sözleşmeyi feshetme kararı aldı. Ancak bu karar, tartışmanın büyümesine ve olayların kontrolden çıkmasına neden oldu. İddiaya göre, firma yetkilileri, Başkan Dönmez'e fiziksel saldırıda bulundu. Bu sırada, olaya müdahale eden koruma R.G. ve şoför M.O.A., saldırıyı durdurmak için devreye girdi. Çatışma, polisin olay yerine gelmesiyle karakola taşındı.

Firma yetkilileri, karakolda darp edildikleri gerekçesiyle Başkan Dönmez, koruması R.G. ve şoförü M.O.A. hakkında şikayetçi oldu. İfadelerin alınmasının ardından, M.O.A. ve R.G. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler