Kocaeli'de Silahlı Kavga: 16 Yaşındaki Bir Çocuk Hayatını Kaybetti!

Kocaeli'de Silahlı Kavga: 16 Yaşındaki Bir Çocuk Hayatını Kaybetti!

Kocaeli'de meydana gelen silahlı kavgada 16 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Olay, şehirde endişe yarattı. İşte detaylar...

Detayları henüz netlik kazanmayan kavga, yetkililer tarafından soruşturulmaya devam ediyor. Ölen gencin ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, olayın aydınlatılması bekleniyor.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLADI

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde, 16 yaşındaki Kadem Can Ç. isimli genç, kız arkadaşıyla otururken yanlarına gelen 20 yaşındaki E.K.D. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma, kavgaya dönüştü, ardından Kadem Can Ç. silahla göğsünden yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredeki bir araçla yaralı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 16 yaşındaki Kadem Can Ç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan trajik olayın ardından polis ekipleri, olay yerinden kaçan şüpheliyi gözaltına aldı. Olayın detayları ve şüphelinin ifadesi polis soruşturmasıyla netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler