Kemer'de Su Sporları İşletmecisi Silahlı Saldırıda Yaralandı

Kemer'de Su Sporları İşletmecisi Silahlı Saldırıda Yaralandı

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde su sporları işletmecisi Abdurrahman Aydın, yanına gelen bir şüphelinin tabancayla ateş etmesi sonucu sol bacağından yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Abdurrahman Aydın tedaviye alındı.

Kemer ilçe merkezinde 5 yıldızlı bir otelin su sporlarını işleten Abdurrahman Aydın, dün saat 14.00 sularında yanına gelen B.K. ile tokalaştı. Turistlerin de yoğun olarak sahilde bulunduğu sırada bir anda yanındaki tabancayı çıkaran B.K., henüz bilinmeyen nedenle Abdurrahman Aydın'a ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan 2'si Abdurrahman Aydın'ın sol diz kapağının altına isabet etti. Olayı gören su sporları çalışanları araya girip B.K.'yi uzaklaştırmak istedi. Tabancayı çalışanlara doğrultan B.K., "Bu konu sizinle alakalı değil" dedi. Tabancayı gören çalışanlar geri adım atarken B.K. olay yerinden ayrıldı.

Ayağından yaralanan 2 çocuk babası Abdurrahman Aydın önce ilçe merkezindeki özel bir hastaneye, oradan da Antalya'daki hastaneye sevk edildi. Fazla kan kaybettiği belirtilen Abdurrahman Aydın'ın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinden kaçan B.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler