Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı

Antalya'da, serinlemek için girdiği su kanalında kaybolan Sezgin Andariman, arama çalışmalarının 5'inci gününde ölü olarak bulundu.

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Baraj Mahallesi'ndeki su kanalına, 6 Ağustos akşam saatlerinde kuzeni Ahmet Andariman ile birlikte gelen Sezgin Andariman, bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Kuzenini göremeyen Ahmet Andariman, ailesine haber verdi.

Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Sezgin Andariman'ın bulunması için Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı, AKUT ve İHH İnsani Yardım Vakfı'na ait çok sayıda dalgıç kanalda arama çalışması başlattı.

SUYA GİRDİĞİ YERDE BULUNDU

Arama çalışmalarının 5'inci gününde, Sezgin Andariman'ın cansız bedeni bulundu. Sabah erken saatlerde su altında arama yapan dalgıçlar, Andariman'ın cesedini, suya girdiği yerde sazlıklar arasında buldu. Dalgıçlar tarafından su kanalından çıkarılan ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ne olmuştu?
DALGIÇLAR HAYATLARINI RİSKE ATMIŞTI
Çalışma sırasında 2 polis, açık bırakılan baraj kapağında akıntıya kapılıp, başından ve kaburgalarından yaralanmıştı.

KAYIP GENCİN YAKINLARI BOTA EL KOYDU
Arama çalışmalarını kendilerinin sürdüreceğini söyleyen aile fertleri, tek tek suya atlayarak botla arama yaptı. Yaklaşık bir saat sonra ikna edilen gencin yakınları, botu İHH yletkililerine teslim etti.

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler