Kan Donduran Cinayet: Jandarma Uzman Çavuş, Dini Nikahla Yaşadığı Kadını Ormana Götürüp Öldürdü!

Kan Donduran Cinayet: Jandarma Uzman Çavuş, Dini Nikahla Yaşadığı Kadını Ormana Götürüp Öldürdü!

Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D., dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu ormanlık alana götürerek 10 el ateş etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Yolcuoğlu'nun 3 yaşında bir çocuğu olduğu belirlendi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Muharremşah köyünde yaşanan dehşet verici olayda, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D., dün akşam izin alarak Zonguldak'a gitti. Ancak Muhammet D. ile dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma korkunç bir cinayete dönüştü.

ORMANA GÖTÜRÜP 10 EL ATEŞ ETTİ

Muhammet D., Yolcuoğlu'nu evlerinin yaklaşık 150 metre yukarısındaki ormana götürdü. Burada çıkan anlaşmazlık sonrasında Uzman Çavuş, Yolcuoğlu'na tabancayla 10 el ateş etti. Kadın, boyun ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak kanlar içinde bırakılırken, Muhammet D. ise olay yerinden kaçtı. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Muhammet D. adlı Jandarma Uzman Çavuş, bir süre sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak dehşet verici bir itirafta bulundu. 'Yeliz Yolcuoğlu'nu öldürdüm' diyen Muhammet D. kendini ihbar etti. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, yapılan kontrolde Yolcuoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte jandarma tarafından gözaltına alınırken, Yolcuoğlu'nun cansız bedeni Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Çiftin 2019'dan bu yana birlikte olduğu ve 3 yaşında bir erkek çocuklarının bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma jandarma tarafından titizlikle sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler