Kadıköy'de Dehşet: Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Güvenlik Amiri, Yardımcısını Sopayla Döverek Öldürdü

Kadıköy'de Dehşet: Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Güvenlik Amiri, Yardımcısını Sopayla Döverek Öldürdü

İstanbul Kadıköy'de Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde şok edici olay: güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdü.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yaşanan şok edici bir olayda, güvenlik amiri tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdü. Olay, merkezin güvenlik görevlileri arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldi.

YARDIMCISINI DEFALARCA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Meydana gelen olay Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışan güvenlik amiri ile yardımcısı arasında çıkan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü. Güvenlik amiri, tartışma sırasında sopayla yardımcısını defalarca vurarak ölümüne neden oldu.

Olayın ardından güvenlik amiri polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak güvenlik amiri yardımcısının hayatını kaybettiği belirlendi.

VARDİYA TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan bir hastanede yaşanan kanlı kavga, gözleri bu kez Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne çevirdi.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, hastanenin güvenlik amiri Erdal Çaycı ile yardımcısı Atilla Ay arasında vardiya tartışması büyük bir kavgaya dönüştü.

Hastanenin sistem odasında gerçekleşen kavgada belirtilenlere göre Erdal Çaycı, Atilla Ay'ı sopayla dövmeye başladı. Atilla Ay hayatını kaybetti. Erdal Çaycı ise polisi arayarak iş arkadaşı Atilla Ay'ı öldürdüğünü söyledi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yetkilileri ise olayla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. Yapılan incelemeler sonrasında Atilla Ay'ın cenazesi adli tıp kurumuna götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler