İzmir'deki Korkunç Manzara Sonrası Valilikten Şok Açıklama!

İzmir'deki Korkunç Manzara Sonrası Valilikten Şok Açıklama!

Türkiye, 19 yaşındaki Semih Çelik'in iki genç kadını acımasızca katletmesini tartışırken, İzmir'den gelen rahatsız edici görüntüler kamuoyunu derinden etkiledi.

İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşice öldürmesinin ardından, benzer sapkın mekanlar ve zararlı içeriklerle dolu sosyal medya hesapları kamuoyunun dikkatini çekti. İzmir'deki "Azrail Köşkü Korku Evi" önündeki maketler, Semih Çelik’in cinayetleriyle bağlantılı olarak büyük bir tedirginlik yarattı. Vatandaşların şikayeti üzerine polis ekipleri, maketleri kaldırırken, valilikten yapılan açıklama, toplumda infial yarattı.

İZMİR'DEN GELEN RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜLER KAMUOYUNU DERİNDEN ETKİLEDİ

İzmir Valiliği, "Konak ilçesi Alsancak semtinde faaliyet gösteren oyun evi olarak ruhsatlandırılan iş yerinin reklam amaçlı astığı pano ve plastik mankenlerin rahatsızlık verdiğini" belirtti. Açıklamada, "Gerekli denetimler yapılmış, söz konusu materyaller kaldırılmıştır" denildi. Ancak, geç müdahale eleştirileri üzerine, "Bu tarz korku evlerinin sayısının artmasına neden olan bu tür durumlara müdahale edilmesi için neden iki genç kadının hayatının sona ermesi bekleniyordu?" soruları gündeme geldi.

Semih Çelik’in, katlettiği kadınlardan birine yönelik yaptığı tehdit içeren videolar ve karakalem çizimleri, onun sapkın ruh halini gözler önüne serdi. Bu korkunç olay, toplumda ciddi bir güvenlik kaygısı yaratırken, valiliğin açıklaması daha fazla tepkiye yol açtı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler