İzmir’de Korku Evi Reklamına Tepki: Polis Parçalanmış Kadın Maketlerini Kaldırdı

İzmir’de Korku Evi Reklamına Tepki: Polis Parçalanmış Kadın Maketlerini Kaldırdı

İzmir’in Alsancak semtindeki bir korku evi, reklam amaçlı dış cephesine asılan parçalanmış kadın vücut maketleri nedeniyle büyük tepki çekti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, vatandaşlar özellikle çocukların geçiş yaptığı bir alanda bu tür rahatsız edici görüntülere izin verilmesini eleştirdi. Gelen şikayetler üzerine polis ve zabıta ekipleri, korku evinin önüne asılan kanlı baş, vücut ve diğer maketleri yerinden kaldırdı.

KORKU EVİ, REKLAM AMAÇLI DIŞ CEPHESİNE PARÇALANMIŞ KADIN VÜCUT MAKETLERİ ASINCA TEPKİ ÇEKTİ

Fatih’te yaşanan korkunç cinayetlerin ardından, İzmir’deki bu görüntüler toplumsal bir infial yarattı. Özellikle 19 yaşındaki Semih Çelik’in, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i öldürmesini hatırlatan bu sahneler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzmir’deki ‘Azrail Köşkü Korku Evi’ önüne asılan bu figürlerin kaldırılmasını talep eden çok sayıda kullanıcı, yerel yetkililere tepki gösterdi.

İzmir'de tüyler ürperten görüntü! Parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: İŞLETME DENETİM ALTINDA

İzmir Valiliği, olayın ardından resmi bir açıklama yaparak, sosyal medyada paylaşılan şikayetlerin ardından Alsancak’taki iş yerinde denetim yapıldığını duyurdu. Valilik, işletmenin rahatsız edici materyallerinin kaldırıldığını ve işletme sahipleri hakkında adli ve idari işlemler başlatıldığını bildirdi.

İzmir'de tüyler ürperten görüntü! Parçalanmış kadın vücudu maketlerine polis müdahale etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler