İzmir'de Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden 2 Kişinin Ölümüne İlişkin 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

İzmir'de Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybeden 2 Kişinin Ölümüne İlişkin 15 Şüpheli Gözaltına Alındı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişinin ölümüyle ilgili olarak 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Bu şüpheliler arasında İZSU Kanal Daire Başkanı B.K, Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ile işletme yöneticisi K.A.F'nin de bulunduğu 15 kişi emniyete getirildi.

15 ŞÜPHELİ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak ölen 2 kişiyle ilgili olarak 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Bu karara dayanarak, İZSU Kanal Daire Başkanı ve Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü dahil 15 şüpheli emniyete götürüldü.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Konak'ta sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 kişinin ölümü üzerine 29 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltına alınan 15 kişi arasında bir daire başkanı ve elektrik dağıtım şirketi yetkilileri de bulunuyor ve emniyete getirildi.

29 ŞÜPHELİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, gözaltı kararı bulunan 29 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİNE SEVK EDİLDİLER

Çalışmalar sonucunda, 29 şüpheliden 15'i gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirildi. Burada parmak izleri alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliğine sevk edildi.

ARALARINDA BİRÇOK KRİTİK İSİM VAR

Gözaltı işlemi tamamlanan şüpheliler arasında İZSU Kanal Daire Başkanı B.K, Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ile işletme yöneticisi K.A.F'nin de bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler