Icardi Vahşice Katledilen Kedi Eros için Adalet Çağrısında Bulundu

Icardi Vahşice Katledilen Kedi Eros için Adalet Çağrısında Bulundu

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, işkenceyle öldürülen 'Eros' adlı kedi için adalet çağrısında bulundu.

Ünlü Futbolcu, duygusal bir paylaşımla hayvan haklarına dikkat çekerken, Eros'un acımasızca öldürülmesine karşı adaletin sağlanması için destek çağrısında bulundu.

ICARDİ'DEN ANLAMLI PAYLAŞIM 

Istanbul Başakşehir'deki 'Ağaoğlu My World Europe' sitesinde doğup büyüyen altı yaşındaki Eros, aynı sitede yaşayan İbrahim Keloğlan tarafından işkenceyle öldürüldü. Acı olay, site sakinlerini derinden üzdü. Eros'un trajik ölümü, hayvan hakları savunucularını ve toplumun genelini etkileyen bir trajedi olarak kayda geçti.

Daha önce tutuklanıp ilk duruşmada serbest bırakılan Keloğlan için kamuoyu emsal niteliğinde bir ceza bekliyor. Keloğlan’ın yargılandığı davanın duruşması bugün saat 10.30’da Küçükçekmece Adalet Sarayı’nda görülecek. Dava öncesi çok sayıda kişi adalet çağrısında bulundu. Icardi de çağrıya katılanlar arasında yer aldı.

ICARDİ: 'BUGÜN EROS'A YARIN BİZE'

Mauro Icardi, yanına aldığı iki kediyle birlikte adalet talep etti. Kedilerden birinin boynundaki 'Bugün Eros’a, yarın bize' yazısı, Icardi'nin duygusal çağrısına dikkat çekti. Futbolcu, hayvan hakları konusundaki duyarlılığını vurgulayarak, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

1710309594459-gifb-3-cixwae-71-rg-zk-1-w.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler