Giresun'da Dehşet: Eski Muhtar Ailesini Katletti

Giresun'da Dehşet: Eski Muhtar Ailesini Katletti

Giresun'da eski muhtar Fazlı Yılkın, alkol aldıktan sonra ailesiyle yaşadığı tartışmanın ardından korkunç bir olaya imza attı. Kavga sırasında oğluna ve eşine ateş eden Yılkın, her ikisini de öldürdü.

Giresun'un Çamoluk ilçesine bağlı Kılıçtutan köyünde eski muhtar Fazlı Yılkın (56), alkolün etkisi altında eşi ve oğluyla tartıştı. Tartışma esnasında silahına sarılan Yılkın, 8 el ateş ederek hem eşini hem de oğlunu öldürdü. Ardından 112'yi arayarak ambulans çağırdı. Jandarma ekipleri, Yılkın'ı suç aletiyle birlikte gözaltına aldı. Hayatını kaybeden anne ve oğulun cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Giresun’da vahşet! Cani eski muhtar ailesini katletti

Giresun'un Çamoluk ilçesi Kılıçtutan köyünde dün gece saat 22:00 sularında trajik bir olay yaşandı.

ESKİ MUHTAR GÖZALTINA ALINDI

Eski muhtar Fazlı Yılkın (56), eve alkollü şekilde geldi ve eşi Hanife Yılkın (54) ile oğlu Beytullah Yılkın (27) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Yılkın, silahını çekip eşine ve oğluna ateş etti, her ikisini de öldürdü. Olay sonrası 112'yi arayarak ambulans isteyen Yılkın, jandarma tarafından suç aletiyle birlikte gözaltına alındı. Anne ve oğulun cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Giresun’da vahşet! Cani eski muhtar ailesini katletti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler