FETÖ yalanıyla dolandırdı, banka şubesinde yakalandı

FETÖ yalanıyla dolandırdı, banka şubesinde yakalandı

Kendisini savcı olarak tanıtan E.U., FETÖ yalanıyla Y.B'yi 230 bin TL dolandırdı. Bir süre sonra yeniden Y.B.'yi arayan E.U., 420 bin TL daha istedi. Y.B'nin parayı havale ettiğini söylemesi üzerine şubeye giden E.U., bekleyen polislerce gözaltına alındı.

Konya'da kendisini savcı olarak tanıtan E.U., FETÖ yalanıyla emekli Y.B'yi 230 bin TL dolandırdı. Banka havalesiyle parayı gönderen Y.B.'yi bir süre sonra yeniden arayan E.U., 420 binTL daha istedi. Dolandırıldığının farkına varan Y.B., Konya Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine harekete geçen Konya polisi, paranın Antalya'da bir banka şubesinden çekildiğini tespit etti. Bunun üzerine bağlantıya geçilen Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Y.B'nin 420 bin lirayı havale ettiğini söylemesi üzerine banka şubesine giden E.U., burada bekleyen polis ekiplerince gözaltına alındı.

BAŞKA İLLLERDE DE YAPMIŞ

Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınan E.U.'nun, aynı yöntemle İstanbul ve Hatay'da 90 bin TL ve 15 bin euroluk dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı. Dolandırıcılık ve kumar suçlarından kaydı bulunan E.U., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

DOLANDIRICI TUTUKLANDI

Konya'da kendisini savcı olarak tanıtıp, FETÖ yalanıyla emekli Y.B.'yi 230 bin lira dolandırdıktan sonra yeniden arayıp, 420 bin lira daha isteyen E.U., Antalya'da bir banka şubesinde gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.U., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

FETÖ yalanıyla dolandırdı, banka şubesinde yakalandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler