Fatih'te Beş Katlı Bir Binada Yangın Paniği

Fatih'te Beş Katlı Bir Binada Yangın Paniği

Fatih'te beş katlı bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti. İşte o anlar kameralara yansıdı...

Fatih ilçesinde bulunan 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın sırasında çatı katı alev alev yanarken, hızla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın esnasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, binanın çatısında hasar meydana geldi.

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI KONTROL ALTINA ALDI 

Fatih ilçesinde bulunan 5 katlı bir binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını fark edenler, durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ancak, kısa sürede alevler binanın tüm çatısını sarmıştı. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, çatıdan yükselen alevlere müdahale etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri önlem alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın sonrasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, binanın çatısında hasar meydana geldi. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

640x360-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler