Eylem Tok ve Oğlu'nun Ölümlü Kazasına İlişkin Bakan Tunç'tan Açıklama Geldi: "Interpol Aracılığıyla ABD'ye İletildi"

Eylem Tok ve Oğlu'nun Ölümlü Kazasına İlişkin Bakan Tunç'tan Açıklama Geldi: "Interpol Aracılığıyla ABD'ye İletildi"

Bakan Tunç, Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi ünlü yazar Eylem Tok’un iade süreci ve adli soruşturmayla ilgili açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına sebep olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi ünlü yazar Eylem Tok'un Mısır'a kaçışının ardından iade süreci ve adli soruşturmanın detayları merakla bekleniyor.

İNTERPOL ARACILIĞIYLA ABD YETKİLİ MAKAMLARA İLETİLDİ

Bakan Tunç, "Mısır İnterpolü tarafından şahısların Mısır’dan ABD istikametine çıkış yaptıklarının bildirilmesi üzerine, adı geçenlerin ABD’den ülkemize iadesi amacıyla hazırlanan geçici tutuklama talep evrakı hem diplomatik kanaldan hem de İnterpol aracılığıyla ABD yetkili makamlarına iletilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Tunç, 1 Mart'ta saat 23:50 sıralarında İstanbul Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasıyla ilgili soruşturmanın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütüldüğünü açıklayarak, hayatını kaybeden bir kişi ve dört yaralının bulunduğu olayla ilgili adli sürecin adalet prensipleri çerçevesinde etkin bir şekilde devam ettiğini belirtti.

images-2024-03-08t103416-929.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler