Dilan Polat'ın Eski Ortağı Nez Demir'in Mal Varlığına El Konuldu!

Dilan Polat'ın Eski Ortağı Nez Demir'in Mal Varlığına El Konuldu!

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarıyla gündeme gelen Polat çiftinin eski ortağı Nez Demir'in mal varlığına el konuldu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen Dilan-Engin Polat çiftinin mal varlıklarına el konulması ve yurt dışı çıkış yasağı getirilmesinin ardından, çiftin eski ortağı Nez Demir'in de mal varlıklarına el konuldu. İşte haberin detayları...

NEZ DEMİR'İN GÜZELLİK MERKEZİ SORUŞTURMA KAPSAMINDA!

Dilan-Engin Polat çifti ile ilişkili olduğu iddia edilen Nez Demir'in mal varlığına el konuldu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Engin Polat'a ilişkin yürütülen soruşturma hakkında yaptığı basın açıklamasında, her iki şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı gibi adli kontrol tedbirleri uygulandığını ve tüm mal varlıklarına el konulduğunu duyurdu. Ayrıca, dosya hakkında kısıtlılık kararı alındığı bilgisi paylaşıldı. Bu süreçte, Dilan Polat'ın eski ortağı ve bir dönem yakın dostu olan Nez Demir tarafından işletilen güzellik merkezinin de soruşturma kapsamına alındığı belirtildi. 

ddilan.jpg

"ARKADAŞ KURBANIYIM"

Dilan Polat'ın eski ortağı ve bir zamanlar çok yakın arkadaş olduğu Nez Demir, "Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle ilişkisi yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki inceleyene kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim buradaki mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle şeylerin içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlandırılmasını istiyorum. Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaş ödüyorum, kira ödüyorum... Bütün yetkililere rica ediyorum, beni gözaltına da alabilirler, ifadeye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen" ifadelerini kullandı. 

nez-deemir.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler