Denizli'de Vahşet: Oğlunu Yaralayan Kocasını Demir Sopayla Öldürdü

Denizli'de Vahşet: Oğlunu Yaralayan Kocasını Demir Sopayla Öldürdü

Denizli'de yaşanan trajik olayda, aile içi tartışma kanlı bir sona dönüştü. Tartışmayı ayırmak isteyen oğulları hafifçe yaralanırken, öfkeye kapılan anne demir sopayla kocasının başına vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Denizli'nin Güney ilçesinde, 2 kız çocuğu ve 1 erkek çocuğu bulunan 44 yaşındaki Murat Kutludağ ile 42 yaşındaki eşi Ayşe Kutludağ arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ÖFKEYE KAPILAN KADIN KOCASINI KATLETTİ

Denizli'nin bir köyünde yaşanan trajik olayda, karı koca arasında çıkan kavga büyük bir faciaya dönüştü. Evlerinin en büyük çocuğu olan üniversite öğrencisi F.K., tartışmayı ayırmak isterken kolundan bıçakla hafif şekilde yaralandı.

Durumu gören anne, oğlunun yaralandığını öğrenince öfkeye kapılarak eline geçirdiği demir sopayla kocasının başına vurdu. Kanlar içinde kalan Murat Kutludağ olay yerinde hayatını kaybederken, eşinin ölümüne neden olan kadın jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Murat Kutludağ'ın cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan kadının adli süreci devam ediyor.

Kocasını demir sopayla öldürdü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler