Cani Adam Eski Eşini Ve Kayınvalidesini Tabanca İle Öldürdü

Cani Adam Eski Eşini Ve Kayınvalidesini Tabanca İle Öldürdü

ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Ali Alataş (55), 3 yıl önce boşandığı Gülcan Kılınç (35) ve annesi Gülizar Kılınç'ı (54) balkondan girdiği evde başlarından tabancayla vurup öldürdü.

Olay, saat 04.00 sıralarında Kumluca ilçesi Yeni Mahalle Ahmet Ali Ağa Bulvarı'ndaki bir apartmanda meydana geldi. Ali Alataş, 3 yıl önce boşandığı 3 çocuk annesi Gülcan Kılıç'ın, annesi Gülizar Kılınç ile oturduğu binaya geldi. Apartmanın üçüncü katındaki daireye balkondan giren Alataş, anne ve kızı tabancayla ateş ederek başlarından vurdu. Silah seslerini duyan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Gülizar Kılınç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gülcan Kılınç da hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Olay sırasında Gülcan Kılınç'ın 3 çocuğu ve Gülizar Kılınç'ın 2 çocuğunun da evde olduğu belirtildi.

Anne ve kızının cenazeleri yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Olayın ardından kaçan Ali Alataş, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

'ANNEMİ ÖLDÜRME, ANNEMİ ÖLDÜRDÜN'

Cinayet sonrası binada oturanlardan adını açıklamayan bir komşusu, "Saat 03.45 sıralarında silah sesiyle uyandım. Bir erkek yüksek sesle "Benim kaybedecek bir şeyim yok" diye bağırıyordu. Ardından silah sesleri geldi. Kız çocuğu "Annemi öldürme, annemi öldürdün" diye çığlık attı. 5 el silah sesi duydum. Daha sonra olay yerine polisler geldi. Bizim terastan ip yardımıyla zemine atlamış ve kaçmış. Daha önce de eski eşini silah zoruyla otomobiline bindirip kaçırdı. Polis tarafından kurtarıldı" dedi.

Mahalle esnafından bir kişi ise, "Bu adam 24 saat buralarda oluyordu. Çocuklarına elbise ve ayakkabı alıyordu. Çocuklarıyla sürekli kaldırımda görüşüyordu. Eski eşinin oturduğu apartmanın karşısındaki PTT binasının önünde bekliyordu. Sabahtan akşama kadar buralarda dolaşırdı. Geceleri bile apartmanın etrafında dolaşırdı. Eski eşini takip ederdi. Eski eşinin evine giren çıkanı takip ederdi. Bir esnaf arkadaşımıza "Eve girip çıkanı takip ediyorum. Bir erkek girer de yakalarsam ikisini de vuracağım" demiş. Bu adam kaç defa uzaklaştırma cezası almış. Hep buralardaydı" diye konuştu.

Cani Adam Eski Eşini Ve Kayınvalidesini Tabanca İle Öldürdü

Cani Adam Eski Eşini Ve Kayınvalidesini Tabanca İle Öldürdü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler