Burdur'da otomobille kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

Burdur'da otomobille kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

Burdur'da kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, 18.30 sularında Burdur - Antalya Karayolu'nun Kurna köyü kavşağında saat meydana geldi. Osman Çömek (51) yönetimindeki 15 AR 381 plakalı kamyonetle Yurdal Altın (50) yönetimindeki 15 AAG 739 Plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kazada sürücülerle birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Sevgi Altın (49), Rümeysa Altın (16) ve Adile altın (19) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ OLAY YERİNDE

Bu arada Burdur'da düzenlenen AK Parti'li Belediye Başkanları toplantısından dönen AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur da kazaya yerinden geçti. Aracından inen Uğur, kazazedeler hakkında Kurna köyü muhtarından bilgi aldı.

KARAYOLLARI YOLDA İNCELEME YAPACAK

Muhtar Hüseyin Hakan Kılıç, kavşakta ölümlü ve yaralanmalı birçok kaza olduğunu belirterek, Milletvekili Uğur'dan kavşağa çözüm bulunmasını istedi. Karayolları Bölge Müdürünü arayan Milletvekili Yasin Uğur, "Biz de kazanın üzerine geldik. Karayolları Bölge Müdürümüz ekip göndererek fizibilite çalışması yaptıracak. Bucak Alkaya köyündeki gibi bir alt geçit çalışması yapılabilir. Fizibilite çalışması uygun olursa yatırım kısmını da biz takip edeceğiz. Kazaları bir nebze olsun önleyebilirsek ne mutlu bize. Yaralanan hemşehrilerimize şifalar diliyorum" dedi.

Burdur'da otomobille kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

Burdur'da otomobille kamyonet çarpıştı: 5 yaralı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler