Beşiktaş'taki Tarihi Yalının Çöktüğü Anlar Kameralara Yansıdı!

Beşiktaş'taki Tarihi Yalının Çöktüğü Anlar Kameralara Yansıdı!

Beşiktaş'ta Kuruçeşme Caddesi'ndeki Yol yalısında restorasyon çalışmaları devam ederken kısmi çökme meydana geldi. 1 Kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Beşiktaş'ta restorasyon çalışmalarının devam ettiği üç katlı tarihi yol yalısında meydana gelen kısmi çökme, çevredeki bir binanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yalının duvarının aniden ve hızla çökmesiyle birlikte yoldan geçmekte olan bir kişi ile binanın karşısında bulunan bir kişinin olay yerinden kaçtığı görülüyor.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞLAR PANİK YAŞADI

Görüntülerdeki çarpıcı anlarda, restorasyon çalışması yapılan yol yalısının duvarının aniden çökmesiyle birlikte çevrede büyük bir panik yaşandığı gözlemlendi. Olay sırasında yoldan geçen bir kişi, duvarın çökme sesiyle birlikte paniğe kapılarak hızla uzaklaştığı kameralara yansıdı. Aynı anda, binanın karşısında bulunan ve olayı belgelemek amacıyla fotoğraf çeken bir kişi de hızla güvenli bir noktaya kaçıyor.

Kameralara yansıyan kısmi çökme sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, bir diğer kişi de yaralandı. Olay yerine hızla ulaşan acil ekipler, yaralıya anında müdahalede bulunarak hastaneye sevk ettiler. Polis ekipleri de olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldı ve çevredeki bölgeyi güvenli bir şekilde kordon altına aldı.

GÖÇÜK ALTINDA KALANLAR K-9 KÖPEĞİ İLE BULUNDU!

Kuruçeşme Caddesi'deki yalı, restorasyon çalışmaları sırasında meydana gelen çökmenin sebebi ise henüz netlik kazanmış değil.  Olayın gerçekleştiği anlar çevredeki bir binanın kamera kayıtlarında görüntülendi. Bina duvarının kısmi çökmesi sırasında etrafın toz bulutuna dönmesi kameralara yansıdı. İhbar üzerine olayın bulunduğu yere çok sayıda polis ekibi, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. Göçükten çıkarılan 22 yaşındaki genç stajyer mimar K-9 köpeği ile arama sonucu göçük altında bulunarak sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü.Fakat yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Göçük altında kalan 24 yaşındaki genç ise yaralı olarak kurtarıldı.  

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA!

"Beşiktaş Kuruçeşme'de duvar çökmesi nedeniyle yaralanan iki kişiden Dursun Bayar, hayati tehlikesi olmayacak şekilde enkaz altından çıkarılarak hastanede tedavi altına alınmıştır. Enkaz altında kalarak ağır yaralanan Atilla Aydın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili başlatılan adli tahkikat devam etmektedir."  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler