Babası Tarafından Dolandırıldığını İddia Eden CZN Burak:Emek Hırsızlarına İtibar Etmeyin

Babası Tarafından Dolandırıldığını İddia Eden CZN Burak:Emek Hırsızlarına İtibar Etmeyin

İnstagram ve Tik Tok gibi uygulamalarda en yüksek takipçiye ulaşan şef Burak Özdemir, babasına dava açtı. İşte detaylar...

CZN Burak sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'de TikTok ve Instagram hesaplarında en çok takipçi kazanan isimler arasında geliyor. Babasına dava açan Burak CZN, İkili arasındaki kriz, Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından patlak verdi. Hataylı CZN Burak deprem bölgesine elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı. Ancak babasından gelen engellerle karşı aşan şef, depremzedelere yardım eli uzatan CZN Burak, babasıyla tüm bağlarını kopardı.

"VADİ İSTANBUL'DAN BAŞKA ŞUBEM YOK"

İstanbul'dan başka şubesi olmadığını belirten ünlü aşçı, babası hakkında dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Babasıyla tüm bağlarını koparan CZN Burak, garajındaki lüks araçları satarak yeni sermaye elde etti. Ünlü aşçının babasına karşı hamlesi gecikmedi.

CZN Burak sosyal medya fenomeni olarak kazancı ile konuşulan kişiler arasındaydı. Daha önceki bir duruşmada aylık gelirini (30 bin TL) açıklamıştı. Fakat ünlü aşçı ortağı olan babasını yalanladı. Hataylı CZN Burak, deprem bölgesine yardım etmeye çalışan isimler arasındaydı.

İLK DURUŞMA EYLÜL'DE

Aslen Hatay'lı olan CZN Burak, deprem bölgesine yaptığı yardımlarla meyda gündemindeki isimler arasındaydı. Babasının, kendi haklarını sattığını öğrenince mahkemeye giden sosyal medya fenomeninin Çağlayan Adliyesinde ilk duruşması Eylül ayında gerçekleşecek. Garajındaki araçları satarak sermaye elde eden CZN Burak Eylül aynda tekrar hayranlarıyla buluşacak. 

CZN Burak'ın babasıyla konuşması, "Babamın 40 yaşında bir iş adamı olduğunu tabii ki insanlar bilmiyor. Baba-oğul ilişkisi patron-işçi ilişkisinden çok daha fazlası. artık eskisi gibi ol, tabii ki hayatımda daha çok gelişme istiyorum, artık CZN Burak'ım dedim." şeklinde ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler