Asansör Faciacı: 13 Yaşındaki Çocuk Asansör Boşluğuna Düşerek Can Verdi

Asansör Faciacı: 13 Yaşındaki Çocuk Asansör Boşluğuna Düşerek Can Verdi

Ankara'da 13 yaşındaki Beren Su'nun asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili komşusu Özgür Berber'den açıklama geldi.

Ankara'da 13 yaşındaki Beren Su'nun asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili komşusu Özgür Berber'in açıklamaları ortaya çıktı. Berber, oğlunun asansörde mahsur kaldığını haber verdiğini ancak kurtarma sırasında maalesef kız çocuğunun düştüğünü ifade etti. Olay sonrası, binalardaki bakım eksiklikleri ve sorunlar tekrar gündeme geldi.

ANKARA'DA ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEN KIZ ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KOMŞUDAN AÇIKLAMALAR

Ankara'da 13 yaşındaki Beren Su'nun asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili komşusu Özgür Berber açıklamalarda bulundu. Berber, Beren Su'nun oğlunu arayarak asansörde mahsur kaldıklarını bildirdiğini söyledi. "Oğlum bana, 'Baba arkadaşım asansörde kalmış' dedi. Bizim binanın sorumluluğunda olmadığını belirterek, o binanın yöneticisini ya da bir sakini bulup yardımcı olmalarını önerdim. İtfaiye çağrıldı ve çocuklar 6. katta mahsur kalmışlardı. İtfaiye, kapıyı 5. kattan açarak müdahalede bulundu. O sırada, oğlan çocuğunu kurtarıyorlardı, ama kız çocuğu, ellerinden kayarak asansör boşluğuna düştü" dedi. Olay sonrası binalardaki bakım sorunları tekrar gündeme gelirken, bu trajik olayın tam olarak nasıl gerçekleştiğine dair bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler