Arama Geçmişi Kan Dondurdu! Büşra'nın Katiline Karar Çıktı!

Arama Geçmişi Kan Dondurdu! Büşra'nın Katiline Karar Çıktı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2022 yılının Ekim ayında yaşanan olayda elektroşok cihazı ile 15 yaşındaki Büşra Kabataş'ı etkisiz hale getirip 25 kez bıçaklayıp ardından boğarak öldüren ve evde yangın çıkaran Taner Yaylacı için mahkeme kararı verildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde elektroşok cihazıyla etkisiz hale getirip ardından yangın çıkaran Taner Yaylacı, 15 yaşındaki Büşra Kabataş'ı öldürme suçundan indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 

YANGINI DELİLLERİ KARARTMAK İÇİN ÇIKARDIĞI TESPİT EDİLDİ!

Geçen yıl 7 Ekim günü Mustafapaşa Mahallesi'ndeki evinde Taner Yaylacı tarafından işkence edilerek öldürülen Gebze Atatürk Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Büşra Kabataş'ın hikayesi yürekleri dağlamıştı.

Elektroşok cihazı kullanarak etkisiz hale getirdiği Kabataş'ı 25 kez bıçakladıktan sonra boğarak öldüren Yaylacı, ardından evde yangın çıkartıp kaçtığı belirlendi. Polis incelemesinde, yangının genç kızın öldürülmesinin ardından delillerin karartılması amacıyla çıkarıldığı tespit edildi. 

Soruşturma sonucunda, genç kızı öldüren kişinin, boşanan annesinin eski sevgilisi Taner Yaylacı olduğu belirlendi. Olaydan kısa süre sonra gözaltına alınan Yaylacı, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ÖNCESİ KATİLİN YAPTIĞI ARAŞTIRMALAR KAN DONDURDU!

Cinayet öncesi internet üzerinde yaptığı korkunç araştırmalar da ortaya çıkan Yaylacı hakkında, "Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 

Mahkemede mağdurun annesi Aylin Çetin, babası Beytullah Kabataş, ablası Başak Hilal Kabataş ile birlikte taraf avukatları da bulundu.

SANIK YAYLACI, SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Sanık Yaylacı, suçlamaları kabul etmeyerek, "Bıçağın üzerine düşüp öldü. Bu suçu kabul ediyorum, bunun dışında yapılan diğer darbeleri veya boğulma olayını kabul etmiyorum. Aylin Çetin'in benden sonraki sevgilisiyle bir olup, ben evden ayrıldıktan sonra Büşra'yı yaktıklarını tahmin ediyorum. Ben Büşra'ya gözüm gibi bakan bir insandım, neden öldüreyim?'' ifadelerini kullandı.

Duruşma sonrası mahkeme heyeti hiç bir ceza indirimi uygulamadan "Canavarca hisle çocuğa karşı tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler