Araç motoruna giren yavru kedi kurtarıldı

Araç motoruna giren yavru kedi kurtarıldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir cipin motor bölümüne giren yavru kedi, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir cipin motor bölümüne giren yavru kedi, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Gözünden mikrop kaptığı belirlenen kedi, barınağa götürülerek tedaviye alındı.

Manavgat Belediyesi başkan yardımcıları İsmail Hakkı Ödevoğlu ve Mustafa Ceylan öğle saatlerinde Kordon Caddesi'nde yürürken, park halinde bulunan 07 ALK 336 plakalı cipin motor bölümünden kedi sesi geldiğini fark etti.

UZUN SÜRE UĞRAŞILDI

Başkan yardımcılarının hayvan barınağı yetkililerine haber vermesiyle kediyi kurtarmak için çalışma başlatıldı. Korkudan saklanan kedi, araç sahibinin de yardımıyla uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı.

CEP TELEFONUNDAN KEDİ SESİ AÇILDI

Çevredekilerin de yardım ettiği kurtarma çalışmasında, vatandaşlar telefonlarından kedi sesi açarak motor yavru kedinin dikkatini çekmek için de çaba sarf etti. Kedinin kurtarılmasının ardından vatandaşlar ve araç sahibi Manavgat Belediyesi personeline ve başkan yardımcılarına teşekkür etti.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

İki aylık olduğu belirtilen ve gözünden mikrop kaptığı tespit edilen yavru kedi Manavgat Belediyesi hayvan barınağına götürülerek tedaviye alındı.

Araç motoruna giren yavru kedi kurtarıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler