Antalya'daki Teleferik Kazasında Son Durum: 74 Kişi Tahliye Edildi, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'daki Teleferik Kazasında Son Durum: 74 Kişi Tahliye Edildi, Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşanan teleferik kazasında mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için Silahlı Kuvvetleri'ne ait C-130 tipi uçakları görevlendirdi. Kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasında, devrilen direğe çarpan kabinin parçalanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si çocuk 10 kişi ise yaralandı. Kurtarma ekipleri, teleferikte mahsur kalanlar için yoğun bir çalışma başlattı.

MSB'DEN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ 

"Antalya'da meydana gelen teleferik kazası sonrası mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarına katılacak ekiplerin ve ihtiyaç duyulan malzemelerin Erzurum'dan Antalya'ya ulaştırılabilmesi için Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait bir C-130 tipi uçak görevlendirildi."

images-39.jpeg

rwfplcvxukeahmxjx9nweq.jpg

74 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Olayda toplam 25 kabinin 11'inden 74 kişi tahliye edilirken, halen 13 kabinde tahliye çalışmaları sürüyor. Güvenlik ekipleri hızla olay yerine ulaşarak müdahalede bulundu. 

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki teleferik kazası sonrasında, İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, hızla çalışmalarına başladı ve kazazedelere yardım etti. Olay yerinde tahliye çalışmaları devam ediyor.

KURTARMA EKİPLERİ YARALILARA MÜDAHALE ETTİ

Konyaaltı ilçesindeki teleferik kazasının ardından bölgeye ulaşan ekipler, Memiş Gümüş'ün (54) hayatını kaybettiğini tespit etti. Ayrıca, kazada Özlem Şahin, Kaan Akgün, Fatih Gümüş, Keziban Çapar Gümüş, Lütfullah Kerim Gümüş, Herdem Eyüpoğlu ve Kırgızistan uyruklu Akmaral Abdyldaeva'nın yaralandığı belirlendi. Kurtarma ekipleri hızla harekete geçerek yaralılara müdahale etti ve kısa sürede tedavi altına alınmalarını sağladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler