Antalya'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Antalya'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, haziran ayında yaptığı 272 uyuşturucu operasyonunda 38 kişi tutukladı, 31 kilo esrar ele geçirdi.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, haziran ayında yaptığı 272 uyuşturucu operasyonunda 38 kişi tutukladı, 31 kilo esrar ise ele geçirdi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yapılan operasyonlar Haziran ayında da hız kesmedi.

'Zeytinköy Bölgesi' olarak bilinen nahiyede uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları tarafından sıklıkla kullanıldığı tespit edilen ve yıkılması ile ilgili olarak Belediye Başkanlığı ile yapılan yazışmalar sonucu metruk binaların yıkımı sağlandı.

Haziran ayında 'Zeytinköy Bölgesi' başta olmak üzere, otogar, havalimanı, il giriş çıkışları ve riskli görülen mahalle, sokak, park ve bahçelerde sürdürülen çalışmalar kapsamında 272 operasyon yapıldı. 300 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlar sonunda 38 kişi tutuklandı.

OPERASYONLARA DEVAM
Çalışmalarda; 31 kilo 540 gram esrar skunk maddesi, 6 bin 450 ecstasy hap, 834 gram eroin, bin 200 gram kokain, 769 gram metamfetamin maddesi, 693 gram ve 533 adet sentetik kannabinoid maddesi, 462 sentetik ecza, 9 hassas terazi, 2 av tüfeği ve 34 fişek, 2 tabanca ve 43 mermi, ile uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 16 bin 575 TL para ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler