Antalya'da define ararken mağarada mahsur kaldılar

Antalya'da define ararken mağarada mahsur kaldılar

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, girdikleri mağarada mahsur kalan 3 kişiden 2'si ekiplerin 3.5 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. Kalan 1 kişi ise diğerlerinden yaklaşık 1 saat sonra ancak mağaradan çıkartılabildi.

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde, girdikleri mağarada mahsur kalan 3 kişiden 2'si ekiplerin 3.5 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. 1 kişinin kurtarılması için çalışmanın sürdüğü bildirildi

Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi'ndeki ormanlık alana gelen 4 kişiden 3'ü, girdikleri mağarada mahsur kaldı. Dışarıda kalan Mehmet Cüneyt T.'nin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, 3 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 3.5 saat sonra mağarada mahsur kalan ve vücudunun farklı yerlerinden yaralanan Mehmet Çetin ile Ercan Beygü kurtarıldı. Durumu ağır olan Çetin, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

DEFİNE İÇİN MAĞARAYA GİRMİŞLER
Ekipler mağarada mahsur kalan diğer kişiyi kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. 4 kişinin, define aramak için mağaraya geldikleri değerlendiriliyor.

GÜNCELLEME: 23.38
3'ÜNCÜ KİŞİ DE KURTARILDI

Define ararken yaptıkları kazı sırasında düştükleri yaklaşık 150 metrelik mağaranın 60'ıncı metresinde mahsur kalan 3 kişiden sonuncusu İsmail Caran da mağaradan çıkarıldı. Olay yerinde sağlık kontrolü yapılan Caran, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Mehmet Ç. ile birlikte gözaltına alınan kişi sayısı 5 oldu. Mahsur kalanların yanında bulunan define aramada kullanılan hassas detektöre de polis ekiplerince el konuldu.

dha-c1c03f6ec004e024ec3c82f21fadfcb9-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler