Antalya Aksu'da orman yangını

Antalya Aksu'da orman yangını

Antalya'nın Aksu ilçesinde, orman yangını çıktı. Yangına havadan müdahale edilirken, karadan müdahale ise güçlükle yapılabiliyor. Yangın, 2 saatlik çalışma sonrasında kontrol altına alınabildi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde akşam saatlerine doğru orman yangını çıktı. Yangına havadan müdahale edilirken, karadan müdahale ise güçlükle yapılabiliyor.

Aksu ilçesi Yurtpınar Mahallesi'nde, yerleşim yerleri ve tarım arazilerine yakın noktada bilinmeyen nedenle orman yangını çıktı. Yangına helikopterle havadan müdahale edilirken, karadan müdahale ise güçlükle yapılabiliyor.

Yangının çevredeki yerleşim yerleri ve tarım arazilerine sıçramaması için ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Antalya Aksu'da orman yangını

Güncelleme... 20.30

Antalya Aksu'da çıkan orman yangını, 2 saatlik çalışma sonrasında kontrol altına alınabildi. Yangına havadan ve karadan çok sayıda ekip müdahale etti.

Yangın, saat 17.30 sularında Antalya'nın Aksu ilçesi Yurtpınar Mahallesi'nde yerleşim yerleri ve tarım arazilerine yakın noktada orman yangını çıktı. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahalede bulundu. Ormanlık alanın sık ağaçlardan oluşması nedeniyle karadan müdahale zorlaşınca, havadan 2 helikopter destek verdi.

aksu-antalya-orman-yangin.jpg

aksu-antalya-orman-yangin-001.jpg

ÇEVREDEKİLER İTFAİYEYE YARDIM ETTİ

Çevredeki kimi kişiler yangını meraklı gözlerle izlerken, bazıları da yangına müdahale eden ekiplere yardımcı oldu. Yangının devam ettiği bölgelere araçlar ulaşamayınca dozer ile yeni yollar açıldı.

Yangın, yaklaşık 2 saatlik müdahale sonunda, çevredeki yerleşim yerlerine ve tarım arazilerine ulaşmadan kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Antalya Aksu'da orman yangını

aksu-antalya-orman-yangin-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler