Ankara Kuşu Adlı Hesabın Sahibi Oktay Yaşar, Muharrem İnce ile İlgili Soruşturmada Gözaltına Alındı!

Ankara Kuşu Adlı Hesabın Sahibi Oktay Yaşar, Muharrem İnce ile İlgili Soruşturmada Gözaltına Alındı!

14 Mayıs genel seçimler öncesi Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yapılan kaset komplosunda kilit isim yakalandı. Ankara Kuşu gözaltında!

İnce’ye yönelik yapılan montaj kaset olaylarında sahte belge soruşturması kapsamında aranan Ankara Kuşu adlı hesabın sahibi Oktay Yaşar gözaltına alındı. Montaj kaset ve sahte dekontları Twitter hesabından paylaşıldıktan sonra, İnce’nin organize baskılara dayanamadığı için adaylıktan çekilmesiyle sonuçlanmıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma ile Oktay Yaşar gözaltına alındı.

14 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Düzenlenen operasyonlarda Oktay Yaşar ile birlikte 14 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette görülen işlemler sonrasında şüpheliler Ankara Adliyesine sevk edildi. 1 kişi tutuklanırken, 1 kişi için de konutu terk etmeme adli kontrol kararı alındı. Gözaltına alınan diğer 12 şüpheli ise serbest bırakıldı. Firari Oktay Yaşar’ın yakalanması için polis tarafından çok sayıda adrese baskın düzenlendi. Yaşar’ın bugün bir adrese yapılan operasyonda yakalandığı belirtildi. Gözaltına alınarak emniyete ve ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler