Akaryakıt hırsızlığında, delil bidonları adliyede

Akaryakıt hırsızlığında, delil bidonları adliyede

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çeşitli araç ve jeneratör depolarından hortumla akaryakıt çalmakla suçlanan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı. Şüpheliler, delil olarak el konulan bidonlarla birlikte adliyeye sevk edildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sanayi Mahallesi'nde geçen 27 ve 28 Ağustos tarihlerinde 2 iş yerine ait kamyonetlerden ve bir iş yerinin jeneratöründen toplam 490 litre akaryakıt çalındı. İş yeri sahiplerinin şikayette bulunması üzerine Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Çevredeki onlarca güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu şüphelilerin kullandığı otomobil tespit edildi. Plakasından yapılan araştırmada otomobilin, Alanya'da bir firmadan kiralandığı belirlendi. Polis ekipleri, cumartesi günü kimlik bilgilerine ulaştığı şüphelilerin, başka bir otomobil kiraladıklarını tespit etti. Side Mahallesi'nde bulundukları adrese operasyon düzenleyen polis, şüpheliler G.A. ve B.K.'yi gözaltına aldı.

DELİL BİDONLARLA ADLİYEYE SEVK

Otomobilin arka yolcu koltuğunda, poşet içerisinde eldiven, açık bagaj bölümünde ise mazot kokusu gelen 6 bidon ele geçirildi. Polis merkezine götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından geçen pazar günü, delil olarak el konulan bidonlarla birlikte savcılığa sevk edildi. Cumhuriyet savcısı tarafından sorgulanan şüpheliler, "otodan hırsızlık" suçundan tutuklanmaları istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Nöbetçi sulh ceza hakimi tarafından ifadeleri alınan şüpheliler, "hırsızlık" suçundan tutuksuz yargılanmak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler