Ablasını Rahatsız Edeni Bıçaklayarak Öldürdü

Ablasını Rahatsız Edeni Bıçaklayarak Öldürdü

Antalya'da 17 yaşındaki A.Ç., ablası Arzu Ç.'yi (30) rahatsız ettiği iddiasıyla Fırat Yıldız'ı (42), 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 03.00 sıralarında Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi 4867 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; Fırat Yıldız, karşılıksız sevdiği Arzu Ç.'nin evinin önüne giderek dışarı çıkmasını isterdi. Sesleri duyan Arzu Ç.'nin kardeşi A.Ç., dışarı çıktı. A.Ç. ile Fırat Yıldız arasında tartışma kavgaya dönüştü. A.Ç., yanındaki ekmek bıçağıyla Yıldız'ı göğüs kısmından 2, sırtından 1 kez bıçakladı. Yaralı Yıldız, olay yerinden Çamlıbel Mahallesi 4875 Sokak'taki taksi durağına kadar yaklaşık 500 metre yaya olarak gitti. Yıldız'ın taksicilerden yardım istemesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Fırat Yıldız, hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Yıldız'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ABLA KARDEŞ GÖZALTINA ALINDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın A.Ç.'nin evinin önünde yaşandığını belirledi. Polis, A.Ç. ile ablası Arzu Ç.'yi gözaltına aldı. A.Ç. yaşının küçük olmasından dolayı Çocuk Şube Müdürlüğüne, Arzu Ç. ise Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

'BEN YAPTIM, KARDEŞİM YAPMADI'

Antalya'da Fırat Yıldız'ı 3 yerinden bıçaklayarak öldüren A.Ç.'nin ablası Arzu Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolüne götürüldü. Arzu Ç., basın mensuplarının "Kardeşiniz neden öldürdü" sorusuna, "Ben yaptım, kardeşim yapmadı. Öyle gerekiyordu, öyle oldu. Yapacak birşey yok" karşılığını verdi. Elindeki kol değneğiyle aksayarak yürüdüğü görülen Arzu Ç., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. A.Ç.'nin de işlemleri sonrası adliyeye sevk edildiği kaydedildi.

TAKSİ DURAĞINDA KAMERAYA YANSIDI

Diğer yandan Fırat Yıldız'ın olay yerinden 500 metre uzaktaki taksi durağına geldiği anların görüntüsü ortaya çıktı. Fırat Yıldız'ın, yaralı halde geldiği duraktaki banka oturduğu, yanına gelen kişiyle bir süre görüştüğü, ardından ayağa kalkıp, birkaç adım attıktan sonra yere düştüğü anlar, görüntülere yansıdı.

POLİS KAN İZİNİ TAKİP ETTİ

Antalya'da Fırat Yıldız'ın taksi durağında yaşamını yitirmesinin ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin, cinayetin işlendiği yeri tespit etmek için yoldaki kan izlerini takip ettiği belirlendi. İzleri takip eden ekipler, A.Ç. ile Arzu Ç.'nin evlerinin önünde Yıldız'ın park halindeki otomobiline ulaştı. Burada yaptıkları çalışmalarda olayın yaşandığı yeri tespit eden ekipler, A.Ç. ile ablası Arzu Ç.'yi gözaltına aldı. Bir başka güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde ise bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yıldız'ın koşarak uzaklaştığı, A.Ç. ile bir yakınının da onu kovalayıp, bir süre sonra geri döndüğü görüldü.

ABLA SERBEST, KARDEŞİ TUTUKLANDI

Antalya'da Fırat Yıldız'ı 3 kez bıçaklayarak öldüren A.Ç. ile ablası Arzu Ç., adliyede savcılıktaki ifadelerinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. A.Ç. tutuklanırken, ablası Arzu Ç. serbest bırakıldı.

DHA

Ablasını Rahatsız Edeni Bıçaklayarak Öldürdü

Ablasını Rahatsız Edeni Bıçaklayarak Öldürdü

Ablasını Rahatsız Edeni Bıçaklayarak Öldürdü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler