Yol haritası haftaya belirlenecek

Yol haritası haftaya belirlenecek

Koronavirüs tedavisi görüp 8 Aralık'ta koltuğuna geri dönen Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Gelecek hafta gerçekleştirilecek toplantıda belediyelerin bundan sonraki yol haritası belirleneceği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 11 Büyükşehir ve 10 il belediye başkanıyla video konferans üzerinden bir araya geldi. Mevcut durum ve gelecekteki sürecin değerlendirildiği toplantıda başkanlar çalışmalarını ve görüşlerini belirtti.

Online toplantı programı üzerinden yapılan çevrimiçi görüşmeyi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Böcek, "Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 11 büyükşehir ve 9 il belediye başkanımızla gerçekleştirilen çevrimiçi toplantıya katıldık" notuyla paylaştı.

YOL HARİTASI HAFTAYA

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, gelecek hafta bölgesel olarak toplantılar yapacak. CHP lideri, 22 Aralık'ta önce Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu, ardından Akdeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Yapılacak belediye başkanları toplantılarında, yerel yönetimlerin mevcut durumu tespit edilip, belediyelerin bundan sonraki yol haritası belirlenecek.

koronavirus-tedavisi-gorup-8-aralikta-koltuguna-geri-donen-buyuksehir-belediye-baskani-bocek-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-ile-gorustu-gelecek-hafta-gerceklestirilecek-toplantida-belediyelerin-bundan-sonraki-yol-haritasi-belirlenecegi-ogrenildi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler