Yeni Yılın İlk Bebekleri Dünyaya Gelmenin Sevincini Yaşadı

Yeni Yılın İlk Bebekleri Dünyaya Gelmenin Sevincini Yaşadı

2024 yılı ile beraber ilkler de yaşandı. Yılın ilk bebekleri dünyaya gözlerini açtı. Türkiye’nin dört bir tarafında bebek doğumları gerçekleşti. Biri ise oldukça duyguluydu. İlk bebek depremin yaşandığı Hatay’dan geldi…

1 Ocak 2024 tarihli ilk bebek hastanede gözlerini açtı. Türkiye’nin yeni yıl ilk bebeği ise Hatay’dan geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünyaya gelen çiftin ailesini kutladı. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Koca, şunları söyledi;

"Fethiye ve Adem çiftini yürekten kutluyor, çocuklarının ülkemize ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diliyoruz. Nice, nice yeni yıllar göresin Muhammet Talha bebek."

TÜRKİYE’NİN İLK BEBEKLERİ GÖZLERİNİ AÇTI

2024 yılına onlarca bebek “merhaba” dedi. Yılın ilk bebekleri tüm güzellikleriyle dünyaya gözlerini açtı. Türkiye’nin ilk bebekleri; Hatay, Konya, Ankara Adana ve daha birçok şehirden geldi.

Dünyaya gelen ilk bebekleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ziyaret etti. Göktaş,

"Her doğan bebek bizim için çok kıymetli. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşlanan bir nüfus var. Her doğan çocuk ülkemizin geleceği için oldukça kıymetli. Bakanlık olarak hem aile hem çocuk odaklı politikalar üretiyoruz, üretmeye de devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler