Yapı Kredi Bankası İnternetten İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası İnternetten İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Yapı Kredi Bankası İnternetten İhtiyaç Kredisi Başvurusu; Yapı Kredi Bankası internetten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için bankanın internet sitesine girilir.

Yapı Kredi Bankası internetten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için bankanın internet sitesine girilir. Bankaya ait olan mobil şubeden ya da internet bankacılığı üzerinden de gerekli işlemler yapılabilir. Yapı Kredi Bankası internetten ihtiyaç kredisi başvurusu yaparken başvuru formu eksiksiz olarak doldurulmalıdır. 

Yapı Kredi Bankası ürün ve hizmetleriyle pek çok avantajlar sunar. Bankanın kredi seçenekleri arasında pek çok alternatif vardır. Örneğin bireysel ihtiyaç kredisinde şu seçeneklerden yararlanmanız mümkündür:

  • Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi

  • Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi

  • Hepsipay İhtiyaç Kredisi

  • Borç Transfer Kredisi

  • Kredi Kapama Koşullu Kredi

  • Emekliye Özel İhtiyaç Kredisi

  • 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi

  • Alışveriş Kredisi

  • SGK Prim Borcunuza Özel İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi, kredi borcunuzu 3 ay erteleme fırsatı sunar. Böylece ödemelere daha geç bir tarihte başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bankanın maaş müşterilerine ve emekliye özel seçenekleri vardır. Bankadan kredi alarak SGK prim borcunuzu kapatabilirsiniz. 

Bankadan alışveriş kredisi alabilir ya da farklı kredi seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Yapı Kredi’nin sunduğu kredilere, internet üzerinden kolayca başvurulabilir. Kredi başvurularının kolay bir şekilde yapılması sayesinde ihtiyacınız olan nakit tutarı hemen hesabınıza yatar. 

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Yapı Kredi ihtiyaç kredisine başvurmak için internet şubesi kullanılabilir. Aynı zamanda mobil şube üzerinden de gerekli işlemler yapılır. İhtiyaç kredisi almak, borçlarınızı kapatabilmek için iyi bir fırsattır. 

Borçlarınızı kapatmanın yanı sıra ihtiyaç kredisi çekerek alışveriş yapabilirsiniz. Yapı Kredi, tüm kredi seçeneklerinde çeşitli avantajlar sunar. Bunun yanı sıra bankanın kredi kartlarını kullanmak da oldukça avantajlıdır. 

Bankada bir hesap açarak Yapı Kredi müşterisi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra hesap açtıktan sonra internet şubesi şifrenizi de oluşturmalısınız. Bankanın mobil uygulamasını indirmek de size avantaj sağlar. 

Yapı Kredi ihtiyaç kredisine başvurmak isteyenlerin gelir durumunu göz önünde bulundurmasında fayda vardır. Kredi faiz oranı, toplam geri ödeme tutarı göz önünde bulundurulmalıdır. 

İhtiyaç kredisi alanların geri ödeme yapamaması halinde borçlarına faiz işler. Faiz işleyen borçlar, bir süre sonra takipli hale düşer. İcra takibine düşen borçlar nedeniyle kredi notunuz düşer. Kredi notunuzun düşmesi nedeniyle başka bankadan kredi almanız mümkün olmaz. 

YAPI KREDİ İNTERNET SİTESİNDEN İHTİYAÇ KREDİSİNE BAŞVURULUR MU?

Yapı Kredi internet sitesinden ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için yapikredi.com.tr adresine girilmelidir. Bu adrese girildikten sonra menü sembolüne tıklamak gerekir. 

“Bireysel bankacılık” yazan alandan işlemlere devam edilir. 

“Krediler” kısmından kredi seçeneklerine ulaşılır. 

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlerin “Bireysel ihtiyaç kredisi” yazan alana tıklaması gerekir. 

Bireysel ihtiyaç kredilerinde pek çok seçenek vardır. Size uygun olan seçeneği tercih etmeniz gerekir. 

Seçiminizi yaptıktan sonra “Hemen başvur” yazan alana tıklanır. İşlemlerinize bireysel internet şubesine giriş yaparak devam edebilirsiniz. Aynı zamanda Yapı Kredi mobil uygulamasını da indirebilirsiniz. 
 

Başvuru için ilk olarak kimlik bilgilerini girmelisiniz. Kimlik bilgilerinden sonra kişisel bilgiler girilmelidir. Ardından başvuru tamamlanır. 

Başvuru formunda ilk olarak kimlik numarası yazılmalıdır. Kimlik numarasından sonra doğum tarihi yazılır. Ardından cep telefonu yazılmalıdır. 

Tüm bilgileri girdikten sonra “Hemen Başvur” yazan alana tıklanır. 

Başvuru ekranından kredi hesaplama işlemi de yapılabilir. 

YAPI KREDİ MOBİL UYGULAMASINDAN İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi mobil uygulamasından ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir. Bunun için mobil uygulamayı telefonunuza yüklemelisiniz. Yapı Kredi bankası internetten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak yerine mobil uygulamaya girebilirsiniz. 

Mobil uygulama üzerinden “Kredilerim” yazan kısma girmelisiniz. Buradan ihtiyaç kredisi seçeneğini tercih etmeniz gerekir. Ardından başvuru adımlarını kolayca tamamlayabilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden farklı bankacılık işlemlerini de kolayca yapmanız mümkündür.

Mobil uygulamayı indirdiğiniz takdirde kolayca para transferi yapmanız mümkün olur. Para transferinin yanı sıra kart başvurusu da mobil uygulamadan yapılır. Kredi kartı borç ödeme, başvuru takip işlemleri için de mobil uygulama kullanılır. 

Mobil uygulama kullananların, banka şubesine gitmesine gerek kalmaz. Böylece pek çok işlem kısa sürede tamamlanır. Mobil uygulama sayesinde fon alımı gibi yatırım işlemleri de gerçekleştirilir.  

YAPI KREDİ İNTERNET ŞUBESİNDEN İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi internet şubesinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için ilk olarak yapikredi.com.tr adresine girilir. Bu adrese girildikten sonra “İnternet Şubesi” yazan alana tıklanır. 

Gelen ekranda “Bireysel Giriş” yazan alana tıklanır. 

Gelen ekranda ilk olarak kimlik numarası girilmelidir. Kimlik numarası yerine kullanıcı kodu ile de sisteme giriş yapılabilir. İnternet şubesi şifresini girerek sisteme erişim sağlayabilirsiniz. 

Gerekli bilgileri girdikten sonra “Giriş” yazan alana tıklamalısınız. İnternet şubesine girildikten sonra “Kredilerim” kısmından gerekli işlemler yapılabilir. Krediniz, Yapı Kredi tarafından onaylandıktan sonra paranız hesabınıza yatırılır. 

İhtiyaç kredisi almak isteyenlerin kredi notunun yüksek olması gerekir. Kredi notu yeterli olmayanlara onay verilmez. Bunun yanı sıra gelir durumu yeterli olmayanlara da kredi verilmez. 

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvuru şartlarından biri 18 yaşından büyük olmaktır. 18 yaşından küçük olanların kredi başvuru yapması mümkün değildir. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin gelir durumunun uygun olması önemlidir. 

Yapı Kredi, kişinin gelir durumuna göre kredi tutarını belirler. Kredi tutarına göre faiz oranı, vade süresi değişir. 50 bin TL’ye kadar olan krediler için 36 aylık vade olanağından yararlanılır. 

50 bin ve 100 bin TL arasında kredi çekmek isteyenler 24 ay vade süresinden yararlanır. 100 bin TL üzerinde olan krediler için 12 ay vadeden yararlanılır. Kredi başvuru şartlarını sağlayanlar, başvurularını kolayca yapabilir. Başvuru kısa sürede onaylanır. 

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvuru takibi, Yapı Kredi internet sitesinden yapılabilir. Bunun için internet sitesinden “Bireysel Bankacılık” yazan alana tıklanır. Ardından “Krediler” kısmından işlemlere devam edilir. Buradan “Kredi başvurusu sorgulama” seçeneğine tıklanır. 

Sorgulama işlemi için ilk olarak başvuru sırasında size verilen referans kodunu girmelisiniz. Referans kodundan sonra kimlik numaranızı girmeniz gerekir. Ardından güvenlik kodu girilerek işlemlere devam edilir. Son olarak “Devam” yazan alana tıklanır. Böylece sorgulama sonucu öğrenilir.

Sorgulama sonucuna göre kredinin onaylanıp onaylanmadığını öğrenirsiniz. Krediniz onaylandıktan sonra paranız hesabınıza yatırılır. 

Hesabınıza yatırılan kredi tutarını istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kredi geri ödemeleri bir ay sonra başlar. Ancak üç ay ertelemeli olarak da kredi çekmeniz mümkündür. Böylece ödeme süreci daha geç başlar. 

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NE ZAMAN SONUÇLANIR?

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurusunun sonuçlanma zamanı aynı gün olarak belirtilebilir. Başvuru yaptığınız gün sonucu öğrenirsiniz. Sonucu öğrendikten sonra krediyi harcamaya başlayabilirsiniz.

Kredi çektiğiniz takdirde geri ödemeleri aksatmamanız önemlidir. Aksi takdirde borca faiz işlemeye başlar. İcra takibi ise uzun süre ödenmeyen borçlar için başlatılır. Kredi çeken kişiler, hangi tarihte geri ödeme yapmaları gerektiğini bilmelidir.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi başvurusu sonrasında kredi kartı başvurusu da yapabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası internetten ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamanız açısından önemli bir fırsattır. 

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler