Vali Yazıcı Adf Öncesi Tedbirleri Yerinde İnceledi

Vali Yazıcı Adf Öncesi Tedbirleri Yerinde İnceledi

VALİ Ersin Yazıcı, Antalya'da 18-20 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 'Antalya Diplomasi Forumu: ADF' için yapılan hazırlıkları ve alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceledi.

Antalya Havalimanı'nda incelemelere başlayan Vali Yazıcı, ardından etkinliğin gerçekleştirileceği Kongre Merkezi'ne geçerek yetkililerden bilgi aldı. Kongre merkezindeki son kontroller ve alınan güvenlik önlemleriyle ilgili bilgi aldıktan sonra katılımcıların konaklayacakları otelleri de ziyaret eden Vali Yazıcı, Antalya'nın her alanda olduğu gibi diplomatik kongrelerin ve toplantıların da merkezi olduğunu, Antalya Diplomasi Forumu için son düzenlemelerin yapıldığını belirtti.

ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU

Antalya Diplomasi Forumu'yla, dünyanın dört bir yanından devlet ve hükümet başkanları, dışişleri bakanları, bölgesel ve uluslararası kuruluşların temsilcileri, iş insanları, kanaat önderleri ve akademisyenleri bir araya gelerek, küresel ve bölgesel meseleleri vizyoner bir bakış açısıyla ele almalarını sağlayacak ve sorunlara çözüm önerileri getirecek diyalog platformu oluşturulması amaçlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ev sahipliğinde yapılacak forumunun ana teması, 'Yenilikçi Diplomasi: Yeni Dönem, Yeni Yaklaşımlar' olarak belirlendi.

vali-yazici-adf-oncesi-tedbirleri-yerinde-inceledi-8374-dhaphoto2.jpegvali-yazici-adf-oncesi-tedbirleri-yerinde-inceledi-8374-dhaphoto1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler