Twitter ve TikTok Uygulaması İçin Erişim Sınırlaması Getirildi

Twitter ve TikTok Uygulaması İçin Erişim Sınırlaması Getirildi

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde çok ciddi can kayıpları ve yaralanmalarda ortaya çıktı. Türkiye yaşanan bu deprem sebebiyle sıkıntılı günler yaşamaya devam ederken yepyeni gelişmeler de ortaya çıkmaya başladı. Kahramanmaraş....

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremde çok ciddi can kayıpları ve yaralanmalarda ortaya çıktı. Türkiye yaşanan bu deprem sebebiyle sıkıntılı günler yaşamaya devam ederken yepyeni gelişmeler de ortaya çıkmaya başladı. Kahramanmaraş merkezli olarak oluşan deprem nedeniyle birçok sosyal medya uygulamasında da sınırlamalar ve erişimler yasaklanmaya devam ediyor. 

 Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğan bu elim deprem sebebiyle TikTok ve Twitter uygulamalarına erişim sınırlaması getirildiği bu sabah saatlerinde açıklanan bir haberde ortaya çıkmış oldu.  Deprem bölgesinde iletişimin hızlı bir şekilde ilerlemesi adına böyle bir sınırlamanın getirildiği de gelen diğer haberler arasında yer alıyor. Yaklaşık olarak 10.000 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Kahramanmaraş depremi Türkiye'nin de çok ciddi üzüntüler yaşamasına sebep oldu. 

Kahramanmaraş Merkezli Deprem Canların Yanmasına Neden Oldu 

6 Şubat sabahı saat 4.17'de meydana gelen Kahramanmaraş Merkezli depreminin yaraları sarılmaya çalışılmaya devam ederken yepyeni haberlerde manşetlerdeki yerini aldı. Deprem bölgesinde yaşanan iletişim sıkıntısı sebebiyle TikTok ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarına erişim sınırlaması getirildiği bu sabah saatlerinde açıklanmış oldu.  

Kahramanmaraş bölge genelinde yaşanan deprem sebebiyle böyle bir kararın alındığı da gelen haberler arasında yer alıyor. Yaşanan bu üzücü deprem sebebiyle tüm kişilerin morallerinin bozuk olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Bu bölge genelinde iletişimin hızlı bir şekilde sağlanması adına Twitter ve tiktok'a erişim sınırlaması getirildiği belirtildi. 

Kahramanmaraş Depremi Sözün Bittiği Yer 

Çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve milyonlarca sayıda kişinin yaralanmasına neden olan Kahramanmaraş depremi Sözün Bittiği Yer olarak nitelendiriliyor. Deprem bölgesinde kişilere ulaşılması adına iletişim konusunda sınırlamalar getirildiği de dikkatlerden kaçmıyor. Bu sabah saatlerinde ortaya çıkan bir haberde ise Twitter ve TikTok gibi uygulamalarda erişim sınırlamasının getirildiği belirtiliyor.  

Öğle saatlerinde açıklanan haberde TikTok ve Twitter uygulamalarının yenilenmemesi ve aynı zamanda güncellenmemesi uygulamayı kullananlar arasında tartışmalara da neden oldu. Ancak alınan bu önlemlerin Kahramanmaraş ve diğer deprem bölgelerinde iletişimin daha hızlı bir şekilde sağlanması adına alındığı belirtiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler