Twitch, Müstehcen Yayınlara Kısmen İzin Vereceğini Duyurdu!

Twitch, Müstehcen Yayınlara Kısmen İzin Vereceğini Duyurdu!

Twitch platformu, müstehcenlikle ilgili yeni bir karar alarak içerik üreticilerine daha fazla esneklik tanıdı. İşte haberin detayları...

Twitch platformu, uzun süredir tartışılan "müstehcenlik" konusunda yeni bir karar alarak çifte standart eleştirilerine son verdi. Platform, müstehcen içerikle ilgili daha net çizgiler belirleyerek kullanıcılara ban nedenlerini daha anlaşılır bir şekilde ileteceğini açıkladı.

TWİTCH NASIL BİR POLİTİKA İZLİYOR?

Twitch, artık herkesin müstehcen içerik paylaşmasına izin verileceğini, ancak belirli şartlara uyulması gerekeceğini belirtti. Bu karar, Twitch'in "müstehcenlik" politikasının net olmamasına yönelik geçmiş eleştirilere bir yanıt niteliği taşıdı.

Twitch, yeni "müstehcenlik" politikası çerçevesinde içerik üreticilerine daha fazla esneklik tanıyan bir adım attı. Artık içerik üreticileri, özel etiketlerle belirtilen müstehcen içeriklerde erotik danslar, vücut sergileme ve erotik karakter çizimleri yapabilecekler. Bu durumda herhangi bir yasaklama uygulanmayacağını duyurdu.

CİNSELLİĞE ODAKLANAN KONULARI YASAKLI TUTTU!

Twitch, müstehcenlik politikasında yapılan değişiklikle birlikte cinselliği kısmen serbest bıraksa da, hala cinsel şiddet, pornografik içerik, ve cinselliğe odaklanan oyunları yasaklı tutuyor. Ayrıca, müstehcen içerikler Twitch akış sayfasında gösterilmeyecek, bu içerikleri bulmak için etiketler veya doğrudan içerik üretici aranacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler