Tütüncü'den, Ürünü Heba Olan Çiftçiye Ziyaret

Tütüncü'den, Ürünü Heba Olan Çiftçiye Ziyaret

DÖŞEMEALTI'nın Kevşirler, Ilıca ve Kovanlık mahallelerinde tarlaları yanan çiftçileri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret etti.

DÖŞEMEALTI'nın Kevşirler, Ilıca ve Kovanlık mahallelerinde tarlaları yanan çiftçileri ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Atatürk Orman Çiftliği'nden hasat edilen buğdayları söz verdikleri gibi tarlası yanan çiftçilerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı ilçesinde geçen haftalarda tarlaları yanan, ürünleri ziyan olan çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Tütüncü'ye Kevşirler, Ilıca ve Kovanlık mahallelerindeki ziyaretine AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım, meclis üyeleri ve belediye bürokratları eşlik etti. Başkan Tütüncü, ziyareti sırasında çiftçilerin istek ve taleplerini dinledi. Mahalle muhtarlarından kaç çiftçinin tarlasının yandığı konusunda bilgi alan Tütüncü, geçmiş olsun dileklerini yineleyerek, söz verdikleri gibi mağdur olan tüm çiftçilere tohum desteği verileceğini söyledi.

ÇİFTÇİLERİMİZİN TOHUMLARI BİZDEN

Başkan Tütüncü, “Muhtarlarımızın talebi üzerine, mağdur çiftçilerimize yardım elimizi uzatacağımızı söylemiştik. Çiftçilerimizin önümüzdeki yıl kullanacakları tohumluklarını Kepez Belediyesi olarak, biz üstlenmiş vaziyetteyiz" dedi. Önümüzdeki çarşamba günü de Ilıca Mahallesi'ndeki mağdur 15 çiftçinin evlerine tohum teslimatının gerçekleştirileceğini belirten Tütüncü, “Önümüzdeki sezon için kullanacakları tohumlukları kendilerine iletmiş olacağız. Bereketli bir yıl olmasını diliyoruz. Rabbimden inşallah bereketler niyaz ediyoruz. Kazasız, belasız bir hasat dönemine de çiftçimizi çıkarmasını kavuşturulmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Tütüncü, Kovanlık Mahallesi'nde gözleme pişiren kadınların yanına da uğradı. Önce hal hatır soran Tütüncü, döndürgeci eline alarak, sacda gözleme pişirdi.

tutuncuden-urunu-heba-olan-ciftciye-ziyaret-1831-dhaphoto2.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler