Tedavi altındaki Başkan Böcek'in son hali

Tedavi altındaki Başkan Böcek'in son hali

Koronavirüs testi pozitif çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastaneden paylaştığı fotoğrafla "Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım" mesajı verdi.

Koronavirüs testinin 17 Ağustos tarihinde pozitif çıktığını açıklayan ve izolesi süren, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hastane odasından paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafında, "Hastaneye yatışımdan bugüne kadar mesaj gönderen, arayan, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma, can dostlarıma, dua eden herkese teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve doktorlarımızın ilgisiyle iyileşiyorum" diyen Başkan Böcek, "Mesafe ve hijyen kurallarına uyalım" ifadelerine yer verdi.
 

hastane-odasi-muhittin-bocek-koronavirus-001.jpg

ÇEVRESİNDEKİLER NEGATİF

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavisi sürerken, çevresinde bulunan ve yakın temas ettiği mesai arkadaşları tedbiren evlerinde izole oluyor. Yüz yüze görüştüğü kişilere yapılan koronavirüs COVID-19 testlerinin sonuçları çıktı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer başta olmak üzere yardımcılar, özel kalem, basın ekibi ve daire başkanlarının testleri negatif çıktı. Başkan Böcek'ten randevu alıp, karşılıklı olarak görüştüğü kişiler arasında da testlerde pozitif vaka yer almadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler