Survivor Başvurusu Nasıl Yapılır?

Survivor Başvurusu Nasıl Yapılır?

Survivor Başvurusu Nasıl Yapılır?Survivor başvurusu yapmak için TV8 internet sitesinde bulunan formun doldurulması gerekir. Bu form doldurularak Survivor başvurusu için ilk adım tamamlanır.

Survivor başvurusu yapmak için TV8 internet sitesinde bulunan formun doldurulması gerekir. Bu form doldurularak Survivor başvurusu için ilk adım tamamlanır. Survivor başvurusu yapmak, oldukça zorlu bir yarışmada yer alma fırsatı sunar.

Survivor, uzun süredir ekranlarda yer alan bir yarışmadır. Bu yarışma sırasında yarışmacılar, zorlu parkurlarda yarışır. Bu nedenle belli bir fiziksel güç ve dayanıklılığa sahip olmak, Survivor yarışmacısı olmak için gereklidir.

Yarışmadan önce yapılan dayanıklılık testleri ile yarışmacıların fiziksel güçleri ölçülür. Yarışmacıları strese, ada koşullarına da dayanıklı olması gerekir. Yarışma sırasında yarışmacılara kısıtlı miktarda yemek verilir. 

Yarışmacılar, açık alanda zorlu doğa koşullarında uyumak zorundadır. Bazı yarışmacılar bu koşullara ayak uyduramadığı için programdan erkenden ayrılmak zorunda kalır. Yarışmaya katılmak isteyenlerin tüm koşulları göz önünde bulundurması önemlidir.

Survivor başvurusu yapılırken kendinizi en iyi şekilde tanıtan bir video çekmelisiniz. Bu sayede yarışmaya kabul edilme şansınız daha yüksek olur. Aynı zamanda başvuru formunu dikkatli şekilde doldurmanız da önemlidir. 

SURVIVOR BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Survivor başvurusunun yapılacağı yer TV8 internet sitesidir. TV8 internet sitesinden başvuru formunun doldurulması ile işlemlere başlanır. Başvuru, Survivor yetkililerine ulaştıktan sonra değerlendirmeye alınır. Uygun görülen başvuruların sahipleri, yarışmaya çağrılır. 

Survivor başvurusu yapmak için belli bir zaman dilimi yoktur. Yarışmanın belli dönemlerde AllStar sezonları düzenlenir. Bu sezonlarda eski yarışmacılar yer alır. Yeni sezonlarda ise gönüllü yarışmacılar da alınır. 

Son zamanlarda özellikle sporcular, yüksek fiziksel güce sahip olanlar yarışmada yer alır. Bu sayede seyircilerin parkurlarda keyifli bir mücadele seyretmesi mümkün olur. Survivor başvurusu yapanlar arasından seçim yapılırken karakter özelliklerine de bakılır. Kişilerin davranışları, konuşması ve eğitim durumu bile başvurunun onaylanmasında etkili olur. 

Başvuru yapan kişilerin yurt dışına çıkabilecek ve uzun süre adada kalacak durumda olması gerekir. Yarışmanın uzun süre devam etmesi nedeniyle işinizi bırakmanız, okulunuza ara vermeniz gerekir. Bu nedenle yarışmaya katılmadan önce tüm ayrıntılar düşünülmelidir. 

TV8 İNTERNET SİTESİNDEN SURVİVOR BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TV8 internet sitesinden Survivor başvurusu yapmak için tv8basvuru.com adresine girilmelidir. Bu adreste yer alan başvuru formu doldurulmalıdır. İlk olarak adınızı ve soyadınızı yazmanız gerekir. 

Adınızı ve soyadınızı yazdıktan sonra cinsiyetinizi belirtmelisiniz. Cinsiyet bilgisinin yanı sıra e-posta adresi girilmelidir. E-posta adresinin aktif olarak kullanımda olması önemlidir. Bu sayede Survivor yetkilileri size kolay bir şekilde ulaşabilir. 

Başvuru formunda boyunuzu ve kilonuzu yazmalısınız. 

Başvuru formuna yazmanız gereken bilgilerden bir diğeri de iş telefonunuz ve ev telefonunuzdur. Telefon bilgileriniz de güncel olmalıdır. Bu sayede Survivor elemelerine çağrılacağınız zaman size kolayca ulaşılır. 

Girmeniz gereken bir diğer bilgi yaşadığınız şehirdir. Yaşadığınız şehri, belirtilen alana yazmalısınız. 

Yaşadığınız semt bilgisi, doğum tarihi bilgisi girilmelidir. 

Doğum yeriniz, formda yazmanız gereken bilgilerden biridir. “Sorulduğu zaman nereliyim diyorsunuz?” sorusu da size yöneltilir. 

“Mesleğiniz nedir?” sorusunu cevaplamalısınız. “En son bitirdiğiniz okul adı ve bölümü” sisteme girilmelidir. 

Evli, dul, bekâr ve boşanmış şeklinde medeni durum bilgisi girilmelidir. Çocuğunuz varsa soruya “Evet” yanıtını vermelisiniz. Aynı zamanda kaç çocuğunuz olduğunu da belirtmelisiniz. 

Daha önceki yarışmalardan kendinize yakın bulduğunuz yarışmacıyı belirtilen alana yazmalısınız. Sigara kullanıp kullanmadığınızı ve kullanım sıklığınızı belirtmeniz gerekir. 

Başvuru formuna dosya seçimi yaparak fotoğrafınızı eklemeniz gerekir. Boydan bir fotoğrafınızı da sisteme yüklemelisiniz. Sisteme yükleyeceğiniz video, en fazla 100 MB olmalıdır ve mp4 formatında olmalıdır. Onay vermeniz halinde başvuru formunuz, diğer TV8 yarışmaları için de değerlendirmeye alınır. 

Survivor başvurusu yapmak için “ACUN Medya yarışma başvuru taahhütnamesi” doldurulmalıdır. 

“Kişisel verilerin işlenmesine dair aydınlatma metni” okunduktan sonra onaylanmalıdır. 

“Sağlık verilerinin işlenmesine dair aydınlatma metni” onaylanmalıdır. 

Formun doldurulması ve gerekli onayların verilmesinden sonra “Gönder” yazan kısma tıklanır. 

SURVİVOR BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Survivor başvuru şartları arasında 18 yaşından büyük olmak vardır. Aynı zamanda farklı şartlar da sağlanmalıdır. Ada koşullarına dayanıklı olmak gerekli şartlar arasında yer alır. Kalıcı bir hastalığı olanlar, psikolojik açıdan adaya uyum sağlayamayacak olanlar, başvuru yapmamalıdır. 

Survivor başvurusu yapmak isteyenlerin performansı önemlidir. Yarışmada; yüzmek, hızlı koşmak, gerektiğinde tırmanış yapabilmek gerekir. Bu sayede yarışmada başarılı olmak daha kolay olur. 

Survivor koşullarına uygun olanlar, yarışmaya başvurusunu yapabilir. Başvuru sonrasında uygun görülen adaylar elemelere çağrılır. Başvuru formunda bası sorular yer alır. Sorulan sorulardan bazıları şunlardır:

  • Yaptığınız sporlar

  • Ciddi bir hastalığınız var mı?

  • Yüzme biliyor musunuz?

  • Survivor’a katılma nedeni

  • Üç kelime ile kişiliğinizi anlatabilir misiniz?

  • Survivor’da en fazla ve en az neden zorluk yaşarsınız?

  • Ödülü kazanmanız halinde ne yapacaksınız?

  • Şu ana kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?

  • Yaşadığınız en talihsiz olayı anlatın

  • Başınıza gelen en güzel olayı anlatın

  • Yaşadığınız en ilginç olayı anlatın

  • Survivor’da yarışan ya da başvuran tanıdıklarınız var mı? Bu kişiler kimlerdir? Yakınlık dereceniz nedir?

  • Başka TV programlarına katıldıysanız yazınız.

SURVİVOR BAŞVURU ÜCRETİ NE KADARDIR?

Survivor başvuru ücreti ödemenize gerek yoktur. Sadece başvuru formunu doldurarak başvuru yapmanız yeterlidir. Bu aşamadan sonra Survivor yetkililerinin sizi telefonla aramasını beklemelisiniz. Bu sayede elemelerin ne zaman yapılacağını öğrenirsiniz. 

Survivor başvurusu yapılırken başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması önemlidir. Başvuru formu doldurulduktan sonra elemeleri beklemek gerekir. Elemeler yapılırken adaylar çeşitli testlerden geçirilir. Dayanıklılık, sözlü mülakat gibi testler sonucunda kimlerin yarışmacı olacağı belli olur. 

Survivor yarışmacıları takım halinde yarışır. Bu nedenle diğer yarışmacılarla olan iletişiminiz önemlidir. Diğer yarışmacılarla organize olarak parkurlarda başarı elde edilebilir. 

SURVİVOR BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILMALIDIR?

Survivor başvurusu yapılacak zaman dilimi konusunda net bir tarih yoktur. Başvuru tarihlerine ilişkin duyurular, TV8 internet sitesi üzerinden yapılır. Duyuruları yaparak başvuruların ne zaman yapılacağı öğrenilir. 

Survivor başvurusu yapmak isteyenlerin ilk olarak TV8’deki başvuru formunu doldurması gerekir. Başvuru formu doldurulduktan sonra eleme dönemlerinde uygun adaylar çağrılır. Survivor yarışmasında yer almak isteyenlerin belli özellikleri taşıması önemlidir.

Yarışmaya çok sayıda başvuru yapılır. Bu nedenle başvurular değerlendirilirken hassas davranılır. Yarışmada en yüksek performansı sergileyebilecek kişiler tercih edilir. Bu sayede yarışmanın izlenme oranları daha yüksek olur. 

SURVİVOR BAŞVURU VİDEOSU NASIL HAZIRLANMALI?

Survivor başvuru videosunun hazırlanması, profesyonel bir şekilde yapılmalıdır. Videoda öne çıkan özelliklerinizden bahsedebilirsiniz. Aynı zamanda günlük hayatınızı da video ile yansıtabilirsiniz. Yarışmaya seçilme ihtimalinizi artıracak yönlerinizden bahsedebilirsiniz. 

Başvuru videosu hazırlanırken profesyonel bir şekilde çekim yapmanızda fayda vardır. Bunun için video konusunda uzman olan kişilerden destek alabilirsiniz. Videonuzu hazırladıktan sonra başvuru formuna eklemeniz gerekir.

Video kadar başvuru formuna eklediğiniz fotoğraf da önemlidir. Boydan ve normal bir fotoğraf, başvurunuzu daha etkili hale getirmenizde önemli bir rol oynar. Başvurunuzu tamamladıktan sonra Survivor ekibinden tarafınıza telefon gelebilir. Aynı zamanda e-mail üzerinden de bilgilendirme yapılabilir. 

Bu nedenle iletişim kanallarından her zaman ulaşılabilir olmanızda fayda vardır. Survivor başvurusu yapmak, size TV dünyasının kapılarını aralar. Böylece ünlü olabilir ve farklı TV projelerinde yer alabilirsiniz. 

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler