Son Dakika! Türkiye'nin Gündemine Oturan 'Palu Ailesi' Davasında Karar Çıktı!

Son Dakika! Türkiye'nin Gündemine Oturan 'Palu Ailesi' Davasında Karar Çıktı!

Türkiye'nin gündeminde uzun süre yer alan Palu Ailesi olarak bilinen ve 6 kişinin yargılandığı davada karar çıktı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 15 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal'ın kızı Melike Tanhal'ın öldürülmesi üzerine 'Palu Ailesi' davasında karar çıktı. 

"MÜEBBET HAPSE ÇARPTIRILDI"

Türkiye'nin gündemine oturan 'Palu Ailesi' davasında tutuklu sanık Tuncer Ustael, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Melike Tahnal cinayetinin duruşması Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Tutuklanan sanık Tuncer Ustael, Melike Tanhal'ın eniştesi SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katılırken, müşteki ve sanık avukatları salonda hazır bulundu. Cumhuriyet Savcısı görüşünde herhangi bir değişiklik olmadığını iddia beyan ederken, müşteki avukatı, tutuklanan sanık Ustael'in en üst sınırdan cezalandırılması yönünde talepte bulundu. Öte yandan tutuklu sanık avukatı Tuncer Ustael, yazılı savunmalarını tekrarladıklarını belirterek, müvekkilinin tahliyesini talep etti.

TUNCEL USTAEL: YÜZLERCE ÖLÜM OLAYI VARKEN MELİKE'NİN ÖLÜM OLAYINA TAKILMIŞSINIZ

Davanın duruşmasında söz verilen Ustael, "Yüzlerce ölüm olayı varken Melike'nin ölüm olayına takılmışsınız. Melike ile alakam yok, öldü mü kaldı mı bilgim yok. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum."  dedi. 

Sanık Tuncel Ustael'e "olası kastla çocuğu öldürme" suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Tutukluluğunun devamını kararlaştıran heyet ise  "çocuğun cinsel istismarı"  suçundan beraat kararı verdi. Tutuksuz sanıklar için heyet,  Ayşe, Hava, İsa ve Fatih Palu ile Emine Ustael'in "çocuğu kasten öldürme" suçundan beraatine karar verildi. Ayrıca "usulsüz gömme" suçundan dosyanın ayrılması yönünde karar verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler