Son Dakika! Muharrem İnce Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı!

Son Dakika! Muharrem İnce Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı!

Son Dakika! Muharrem İnce Adaylıktan Çekildiğini Açıkladı! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gündeme bomba gibi düşen açıklaması ile herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları…

Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, adaylıktan çekildiğini açıkladı. İnce, yaptığı açıklamada ise bu kararı Türkiye için aldığını duyurdu. 

Yaptığı açıklamada kendisine yönelik sahte görüntülerle saldırılar düzenlendiğini belirtti. Bu yönde emniyet ve savcılıkları eleştirdi. İnce, açıklamasında “Sahte dekontlar, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, fotoğraflar…İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü benim kelleyi kesip ortaya koyuyor FETÖ’cüler.” dedi. 

İnce yaptığı açıklamada ise kendisine karşı ‘iftira furyası’ düzenlendiğini FETÖ’cülerinde komplonun arkasında olduğunu belirterek, devletin itibarını koruyamadığını söyledi. Açıklamasında ise 45 gün boyunca her gün bir iftira atıldığını belirtti. 

İNCE “MEMLEKET PARTİSİ TÜRKİYE’NİN SİGORTASI”

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce “Atılan iftiralara, ‘Saraydan para aldı, görevini yapıyor çekilemez’ diyenlere ,bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan montajlardan, sahte dekontlardan korktuğum yok. 45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler